RADIOSITE Fórum

• Csillaghang Rádió - Budapest XXII ker. - 93.7 MHz

#63241  Szerző: csokie

Savolya Parknál RDS-sel jön az Aktiv936. És csak akkor döglik meg, ha a Kitérő úton jössz át a felüljárón. De mondom, még a vételkörzetében is belever a 93.6 a Csillaghangba.
 #63209  Szerző: SebestyénA

csokie írta:
SebestyénA írta:A vételközetet nagyon nem löknek meg ezzel, max az Aktívot blokkolják vele egy-két km-rel tovább.
Csak a városház terénél nem lehet fogni az Aktívot. Előtte-utána-mögötte-mellette viszont szépen lehet fogni. :) Szóval sok vizet nem zavar, ha csak ez volt a cél ezzel a rádióval. :)
Akkor viszont a Csillaghangot nem lehetne máshol fogni csak ott a Bfok központban, mert ugye két rádió nem fér meg két szomszéd tizeden, én viszont úgy veszem észre a legjobb rádiókon is egészen a 11. kerület határáig nem fogható az Aktív, sőt bőven még az áruházaknál is jön a Csillaghang.
 #63011  Szerző: csokie

SebestyénA írta:A vételközetet nagyon nem löknek meg ezzel, max az Aktívot blokkolják vele egy-két km-rel tovább.
Csak a városház terénél nem lehet fogni az Aktívot. Előtte-utána-mögötte-mellette viszont szépen lehet fogni. :) Szóval sok vizet nem zavar, ha csak ez volt a cél ezzel a rádióval. :)
 #62979  Szerző: SebestyénA

A vételközetet nagyon nem löknek meg ezzel, max az Aktívot blokkolják vele egy-két km-rel tovább.
 #62977  Szerző: csokie

SebestyénA írta:Fekvése sem rossz a helynek, 20km-ről még meg lehet fogni, ha már a kisköz antenna nem magas, legalább legyenek a Tétényi fennsíkon.
Vagy a Tóth József utcai "dombra" is jó lenne.
 #62974  Szerző: SebestyénA

Fekvése sem rossz a helynek, 20km-ről még meg lehet fogni, ha már a kisköz antenna nem magas, legalább fennt vannak a Tétényi fennsíkon. Kerepesen hasonló a helyzet.
 #62970  Szerző: Zsolt

SebestyénA írta:Tegnapelőtt jártam a vételkörzetben , valami nagyon nem stimmelt egyrészt mintha csak a vivő lett volna, a jel pedig gyenge. A Városház téren...
Érdekes, pedig a Városház tértől légvonalban nincs messze az adó. Én itthonról (most) nem tapasztalok semmilyen változást. Ugyanolyan térerővel jön mint régen, technikailag se érzek változást, RDS ugyanaz és szokásosan mintha egy picit túl lenne lökve.
Az, hogy épp nincs adás, csak moduláció... nos hát ez egy ilyen rádió... :blush:
 #62968  Szerző: SebestyénA

Tegnapelőtt jártam a vételkörzetben , valami nagyon nem stimmelt egyrészt mintha csak a vivő lett volna, a jel pedig gyenge. A Városház téren...
 #62966  Szerző: Zsolt

Kb. 1 hónapja újra megy. (önkormányzati választások)
 #48278  Szerző: drkotasz

Ez olyan sztori, hogy hiába van valaki mély barátságban az önkormányzat vezetésével, ha egyszer az ellenzék meg tudja vétózni a támogatást... :blush: