RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#63461  Szerző: Gabeedj

Még több Bocskor és annál több Sláger zene:)))
 #63457  Szerző: Kiru

Kíváncsian várom,hogy a Neo hogyan jön ki jól ebből a sajnos nehéz helyzetből ! :x
 #63445  Szerző: moby67

:chinese: Egyet értek az előttem írókkal! Akinek slager kel hallgassák a juventust is. Ezek egymás konkorurensei. A teljes drimtim cserére érett,
akkor talán lehetne EzerÖcsi a reggeli sávban és még többen is hallgatnák mint pirítósékat. :sick: De hát szegény bocskorkáékkal mi lenneeee...
 #63433  Szerző: Gyurii91

LewyDee írta:Szalaieknál eldolt ez egy voros radio, ki kell csinalni.
Lehet a NEO se bánja, szerintem Ők is visszacsinálnának mindent, onnan kezdve, hogy új név... :roll:
 #63404  Szerző: LewyDee

Szalaieknál eldolt ez egy voros radio, ki kell csinalni.
 #63402  Szerző: Gabeedj

Itt még egy érv,ami miatt el kellene kezdeni valóban rádiót csinálni.50 milla Bumeráng ide vagy oda vagy éppen reklámozok ide vagy oda,de nagyon sok,még egy országos adónak is ki kell gazdálkodnia.Mivel húzó műsoruk nincs és olyan hallgató tábor se,akik valóban mögöttük lennének ,szerintem elég sebezhetőek lettek.Szakítsanak már ezzel a Sláger nélkül nincs élet felfogással és építsenek egy olyan rádiót,ami,ha nem is országos első,de erős hallgató és reklámozó tábora van,így egy bírság kifizetése sem jelentene gondot és nem menne a minőség rovására....
 #63396  Szerző: LuciFerko

20:30 körül: The Carbonfools - Sunset :)
 #63395  Szerző: Gyurii91

Én a helyetekben nem csodálkoznék. Bumeráng, Balázsy Panna, Kalácska... :sick:
 #63367  Szerző: Kiru

SzD írta:Igen, ez már egy újabb, tehát már 55 millánál tartanak. Nem rossz.
Ezt már nagyon nehéz lesz nekik kigazdálkodni .Csak nehogy még jobban a színvonal romlására menjen ez a rengeteg pénz amit ki kell fizetniük ! :x A többi rádió nem is hibázott és nem kapnak büntetést csak mindig a Neo? :x
 #63348  Szerző: Mipi

SzD írta:Igen, ez már egy újabb, tehát már 55 millánál tartanak. Nem rossz.
Ez már nagyon gáz! Ebből pénzből simán lehetne Ezeröcsi vagy Beugró.
  • 1
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 584