RADIOSITE Fórum

• Code FM - Miskolc - 88.7 MHz

#63571  Szerző: markfelt

Kedves István!

Miután többszörösen megszegted a Szabályzatot, valamint teljesen hülyének néztél nemcsak engem, hanem mindenkit, úgy érzem semmilyen alapod nincs arra, hogy felettem ítélkezz, semmilyen alapod nincs arra, hogy kérdőre vonj, valamint semmilyen alapod nincs arra, hogy a továbbiakban a fórumközösség tagja legyél, ugyanis - bár kaptál egy második esélyt -, ezt nem használtad ki és ehhez a fórumhoz Te nem tettél hozzá semmit, amióta itt vagy, ilyen, vagy olyan néven.

Egyébként láttam a módosítás előtti hozzászólásodat is, nem értem, hogy mitől változott meg ennyire a véleményed, de tiszteletben tartom.

A kérésedet is maximális egyetértéssel tiszteletben tartom, töröltelek.

Kedves Mindenki!

Kérnék mindenkit, hogy a topic és a fórum térjen vissza a rendes kerékvágásba, várjuk a szakmai vitákat, észrevételeket és építő jellegű kritikákat, amennyiben azok nem sértik a regisztrálók által elfogadott Szabályzatot. Továbbra is úgy gondolom, hogy pártatlan és racionális döntéseket hoztam. A csapat feladata a rend fenntartása a fórumban, ez pedig a renitensek számára fájdalmas. A többség érdekét tartom fontosnak továbbra is, valamint az üzleti érdekek tiszteletben tartását, hogy a jó kapcsolat megmaradjon az oldal és a műsorszolgáltatók között.

Kedves GalaxyFM!

Amennyiben nem értesz egyet - az előző mondatban kihangsúlyozott - moderálási alapelvekkel, úgy kérlek mondj le a moderátori jogosultságodról, amennyiben pedig igen, úgy végezd, amire vállalkoztál. Ha észrevételed vagy kérdésed van, azt privátban beszéljük meg, ugyanis ez a Crazy FM topic.

Tisztelettel,
Admin
 #63569  Szerző: Galaxy

Kezd egy kicsit eldurvulni a helyzet.
Eldurvulni a hozzászólások tekintetében, amik fikázó, támadó jellegűek.
Eldurvulni a moderálás tekintetében...
ha szakmázunk, és azt mondjuk hogy sok/kevés a power, löket, mpx, felharm az a baj... ha az adásmenetre mondok kritikát, akkor az a baj... ha valaki beszól és elküldöm a q r v a anyjába, akkor meg az a baj...
Admin biztos sokat hallgatta Belga - Az a baj című számát...
Figyelni fogom ezt a fórumot...
 #63534  Szerző: SKhallgato

Tisztelt Admin !

Az előző hozzászólásodra engedd meg, hogy reagáljak !
Úgy gondolom, hogy a fórum szabályzata MINDENKIRE vonatkozik, ez alól SENKI sem lehet kivétel, főleg az admin nem. A hozzászólásodban, pedig személyeskedtél velem szemben, ami a Felhasználási feltételek, 5. pontjába ütközik. Miért várod el így a többiektől, hogy tartsák be a szabályzatot, ha Te magad sem vagy hajlandó azt maradéktalanul betartani.
Igen, feliratkoztam egy másik nick-el ezt nem tagadom, de csak azért, hogy kifejtsem a véleményem, kultúráltan és normálisan, majd történt részedről, ami történt.
Egy korábbi hozzászólásodban nyomatékosan felhívtad a figyelmünket arra, hogy a személyes problémákat priviben beszéljük meg, ezt megtehetetted volna Te is, de nem.
Gondolkodva a felajánlásodon, miszerint, adsz még egy esélyt, sajnos nemet kell mondjak, tartsd meg az alamizsnádat másnak !
Érdekes módon Jimmer legutóbbi hozzászólását nem törölted. (Bocs Jimmer, nem a személyed ellen volt !)

Ezúton szeretném kérni a felhasználói nevem törlését, megfosztva Téged attól, az örömtől, hogy verhesd a mellényed, hogy még valakit kell törölni ? és szeretnélek megkérni arra, hogy amennyiben törlöd ezen hozzászólásom, töröld a legutolsó sajátod is, mert ez úgy fair.

Tisztelettel:
Gálik István
 #63533  Szerző: markfelt

SKhallgato írta:Tisztelt Admin, tisztelt mindenki !

Munkám során sokat tartózkodom Miskolcon.
Olvasgattam a fórumot, és kicsit elgondolkodtam egy két dolgon.
Akik fórumoznak, szokták is hallgatni a rádiót, vagy csak az alapján ítélnek, amit olvasnak ? Mert ami itt megy az valóban egy kicsit érdekes.
Gondolom az adminnak nem feladata minden hozzászólás valódiságát ellenőrizni és pártatlannak is kell(ene) maradnia, annak érdekében, hogy a döntéseit jól hozza meg, a moderálások tekintetében.
Az előző hozzászólásban, a piros színnel írt résszel nem értek igazán egyet.
Ha az admin pártatlan, akkor honnan tudja, hogy lejáratókampányról van szó ? Én egyszer kétszer hallgattam a rádiót, ami azt illeti, nem tartott tovább pár percnél a műsorok tartalma miatt. Egyik rádió sem jobb a másiknál, de azért törölni valakit, mert meg merte mondani az igazat és az admin azt feltételezte, hogy ez nem igaz, azt kicsit nonszensznek tartom. Utána járt valaki annak, hogy a hozzászólások igazak-e vagy sem ? Azért, mert egy rádiótulajdonos állít valamit, még közel sem biztos, hogy az igaz is. Persze ezt mindenkinek a lelkiismeretére bízom, hogy ki hazudik és ki nem, mindenesetre, a hazug embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát, ezt majd az idő eldönti, hogy kinek volt igaza, akit most törölt az admin, vagy az adminnak. Nálunk a főnök mindig pártatlan, és ha kell mind a két embert, aki generálta a problémát eltávolítja a cégtől. Mert ami egyszer megtörtént, nincs rá garancia, hogy nem fog másodszorra és harmadszorra. Hallgattam Miskolcon más rádiókat is, és azt gondolom nem sűrűn akad olyan, amit szívesen hallgatnék, mindenhol van baki, és a beszédnek nincs tartalma, persze ha zenét szeretnék hallgatni, akkor inkább mp3. Ott a kedvenceim szólnak, még kívánságműsort is csinálhatok és tuti megvan az a szám amit kértem :).
Köszönöm, hogy mindenki időt szakított arra, hogy elolvasta az irományom.
Az oldalra véletlenül bukkantam rá, amikor a Crazyről kerestem egy kis infót. Eddig nem akartam hozzászólni, de ami itt megy érdekes. Olyan, mint a romacirkusz, amikor oda fajul valami, hogy szidják a másik édesanyját, az már több a soknál, viszont ezért nem kell törölni, hanem maradjon csak fent, hogy az illetőt jellemezze, hogy na tessék, ilyen ember vagy.
A technikai dolgokról nem tudok nyilatkozni, de a műsor személy szerint nem tetszik.

Üdvözlettel:
egy hallgató
Köszönöm a véleményt, kedves István!

Adok még egy esélyt, hogy újrakezdd, amit Galiba néven elkezdtél (elfelejtetted bekapcsolni a proxy-t, vagy mondjuk egy másik netkapcsolatról írni).

További szép napot.

Admin
 #63532  Szerző: SKhallgato

Roger írta:"azért törölni valakit, mert meg merte mondani az igazat és az admin azt feltételezte, hogy ez nem igaz, azt kicsit nonszensznek tartom. Utána járt valaki annak, hogy a hozzászólások igazak-e vagy sem ?"

:S :roll: Légyszíves olvasgass vissza ezen oldalakon...
Olvastam mindent, sőt, még azt is olvastam, amikor több, mint 20 oldal volt itt fent, csak letörölték. Te az ottani hozzászólásokat olvastad ? Amikor newmjoel kirohant, azért, mert valaki megmondta a véleményét ?
Én elmondtam a véleményem, nem kívánok senkivel vitába szállni, én így látom és kész, az, hogy Te nem, az már a Te dolgod.
Hallottad már a rádiót ? Ajánlom figyelmedbe a reggeli Caffe Light c. műsort, komolyan, majd ha azt hallgatni tudod minden nap, akkor fejet hajtok előtted.
Ugyanis amit ez a valaki írt, azt megerősítette Jimmer is, méghozzá teljesen korrektül, de ha meg akarod hallgatni a különbségeket, akkor hallgatsd meg, a Crazyt, és a Smilet, ég és föld, és ha valaki olyan műsort tud csinálni, mint a Smile, szakmailag azt gondolom, joga van kioktatni a Crazyt, mert letett valamit az asztalra.
És itt el is van döntve a vita azt gondolom, higyj a fülednek, ne nekem, annak csak jobban hiszel mint nekem !
 #63531  Szerző: Roger

"azért törölni valakit, mert meg merte mondani az igazat és az admin azt feltételezte, hogy ez nem igaz, azt kicsit nonszensznek tartom. Utána járt valaki annak, hogy a hozzászólások igazak-e vagy sem ?"

:S :roll: Légyszíves olvasgass vissza ezen oldalakon...
 #63530  Szerző: SKhallgato

Tisztelt Admin, tisztelt mindenki !

Munkám során sokat tartózkodom Miskolcon.
Olvasgattam a fórumot, és kicsit elgondolkodtam egy két dolgon.
Akik fórumoznak, szokták is hallgatni a rádiót, vagy csak az alapján ítélnek, amit olvasnak ? Mert ami itt megy az valóban egy kicsit érdekes.
Gondolom az adminnak nem feladata minden hozzászólás valódiságát ellenőrizni és pártatlannak is kell(ene) maradnia, annak érdekében, hogy a döntéseit jól hozza meg, a moderálások tekintetében.
Az előző hozzászólásban, a piros színnel írt résszel nem értek igazán egyet.
Ha az admin pártatlan, akkor honnan tudja, hogy lejáratókampányról van szó ? Én egyszer kétszer hallgattam a rádiót, ami azt illeti, nem tartott tovább pár percnél a műsorok tartalma miatt. Egyik rádió sem jobb a másiknál, de azért törölni valakit, mert meg merte mondani az igazat és az admin azt feltételezte, hogy ez nem igaz, azt kicsit nonszensznek tartom. Utána járt valaki annak, hogy a hozzászólások igazak-e vagy sem ? Azért, mert egy rádiótulajdonos állít valamit, még közel sem biztos, hogy az igaz is. Persze ezt mindenkinek a lelkiismeretére bízom, hogy ki hazudik és ki nem, mindenesetre, a hazug embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát, ezt majd az idő eldönti, hogy kinek volt igaza, akit most törölt az admin, vagy az adminnak. Nálunk a főnök mindig pártatlan, és ha kell mind a két embert, aki generálta a problémát eltávolítja a cégtől. Mert ami egyszer megtörtént, nincs rá garancia, hogy nem fog másodszorra és harmadszorra. Hallgattam Miskolcon más rádiókat is, és azt gondolom nem sűrűn akad olyan, amit szívesen hallgatnék, mindenhol van baki, és a beszédnek nincs tartalma, persze ha zenét szeretnék hallgatni, akkor inkább mp3. Ott a kedvenceim szólnak, még kívánságműsort is csinálhatok és tuti megvan az a szám amit kértem :).
Köszönöm, hogy mindenki időt szakított arra, hogy elolvasta az irományom.
Az oldalra véletlenül bukkantam rá, amikor a Crazyről kerestem egy kis infót. Eddig nem akartam hozzászólni, de ami itt megy érdekes. Olyan, mint a romacirkusz, amikor oda fajul valami, hogy szidják a másik édesanyját, az már több a soknál, viszont ezért nem kell törölni, hanem maradjon csak fent, hogy az illetőt jellemezze, hogy na tessék, ilyen ember vagy.
A technikai dolgokról nem tudok nyilatkozni, de a műsor személy szerint nem tetszik.

Üdvözlettel:
egy hallgató
 #63527  Szerző: markfelt

hangya írta:Egyébként,akinek itt nem tetszik,lehet másik rádiós fórum oldalt csinálni nem?
Vélemények?
Ezt már én is fel akartam vetni!

Hajrá! :)
 #63525  Szerző: markfelt

hangya írta:Mik mennek itt? :D
A két hozzászóló miért lett törölve?
Személyeskedtek,vagy azért mert megmondták a véleményüket?
Ez moderálás vagy az admin hatalmával való visszaélés? :(
Ez kérlek egy pirossal írt, elég feltűnő ultimátum volt, amit figyelmen kívül hagytak. Megkapták érte a jutalmukat.

Kérném, hogy a továbbiakban a témánál maradjunk és a közös összefogással indított lejáratókampányt nem ajánlom, hogy folytassa bárki is.
 #63524  Szerző: SzD

hangya írta:Személyeskedtek,vagy azért mert megmondták a véleményüket?
Ez moderálás vagy az admin hatalmával való visszaélés? :(
Mindkét esetben az első.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 41