RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#64105  Szerző: Zoey

csokie írta:Nem tartja olyan rosszul magát ahhoz képest, ahány éves, másfelől ő egy fiús beállítottságú nő, így az interjú után, az meg hogy nem sikerült gyereket és családot alapítani, nos, az másnak sem megy olyan könnyen, mint ahogy az ember gondolná. Ezt én abszolút férfi szemmel nézem és nem politikailag, de nekem képről nem jön át az az érzés hogy "bárcsak úgy odabújnék hozzá". Kicsit másnak tűnnek az értékrendjei, mint egy átlag nőnek, de hiszen pont ettől vagyunk olyan különbözőek, ami nem baj, sőt, így érdekes, és értékes az élet.
Ezt olyan szépen mondtad :roll:
Micsoda igazságokat tanul meg itt az ember :)
 #64103  Szerző: csokie

Nem tartja olyan rosszul magát ahhoz képest, ahány éves, másfelől ő egy fiús beállítottságú nő, így az interjú után, az meg hogy nem sikerült gyereket és családot alapítani, nos, az másnak sem megy olyan könnyen, mint ahogy az ember gondolná. Ezt én abszolút férfi szemmel nézem és nem politikailag, de nekem képről nem jön át az az érzés hogy "bárcsak úgy odabújnék hozzá". Kicsit másnak tűnnek az értékrendjei, mint egy átlag nőnek, de hiszen pont ettől vagyunk olyan különbözőek, ami nem baj, sőt, így érdekes, és értékes az élet.
 #64102  Szerző: markfelt

Zoey írta:
admin írta:
mimi írta:Olyan emberi.
Kicsit most mind közelebb kerültünk ahhoz, hogy megbarátkozzunk vele.
Én kedvelem!
Még talán együtt is söröztök néha napján?! :oops:
:D :D :D

Tényleg kedvelem, viccen kívül!

Bár minden nő ilyen intelligens, csinos, sikeres és nett lenne!
 #64100  Szerző: Zoey

admin írta:
Én kedvelem!
Még talán együtt is söröztök néha napján?! :oops:
 #64099  Szerző: markfelt

Én kedvelem!
 #64097  Szerző: Zoey

Na hát nekünk csak is az hiányzik! :lol:
De öcsém, ezek a képek róla! Amúgy milyen újságból van ez a cikk? Csoda, hogy egyáltalán nyilatkozott a magánéletéről :S
 #64078  Szerző: mimi

Olyan emberi.
 #64076  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #63642  Szerző: Cicoo

mimi írta: Pártszimpátiája lehet mindenkinek, nekem is van, de tudok velük szemben kritikus lenni, ha okot adnak rá.
És ez így helyes. :)
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 107