RADIOSITE Fórum

• Informatika

#63773  Szerző: djlacee

Vagy csak öregszik, 5 éve van ez, akkor még 512K/128K nettel, most meg 15M/1,5M van
 #63772  Szerző: csokie

djlacee írta:Nekem a modem indul újra egy bizonyos mértékű terhelés hatására
Ja igen, és a melegedés sem jó neki. Nekem állítva volt mikor szétkapcsolgatott, majd vízszintesbe helyeztem, és onnantól nem volt vele gond.
Persze ha évadokat tölt le vele az ember hozamosabb ideig, akkor érthető, ha megfekszik néha.
 #63771  Szerző: Szd96

Nekem a modem rendben van, eddig még soha nem indult újra :o
És a router is le van frissítve, már reseteltem is, alap konfigra visszaállítottam a múltkor, de semmi :S
 #63770  Szerző: djlacee

Nekem a modem indul újra egy bizonyos mértékű terhelés hatására
 #63768  Szerző: csokie

Szd96 írta:
mlaszlo írta:Meg kellene nézni router nélkül is. Ismerősnek Fiber power 30-as nete van, ha közvetlen csatlakozik a a számítógép a modemhez, akkor meg is van a 30 Mbit/s-os sávszélesség, a router-en keresztül viszont már csak 18-20 Mbit/s-al megy.
Nekem is így van, azért lett pont 30 mbit/s :)
Azt nem tudja valaki, hogyha a routerem (pont ilyen SMC: http://szamitastechnika.vatera.hu/haloz ... 66089.html)rá van bekötve a modemre, és arra csak egy számítógép, plusz Wireless be van kapcsolva, akkor miért csinálja azt, hogy 5 percenként szétkapcsol? ( főleg online rádióhallgatás közben érzékelem, egy pillanatra bontja a kapcsolatot és utána nem indítja el újra a stream-et)
köszi előre is :)
Nekem is volt ilyen gondom. Nálam akkor szarta össze magát a kapcsolat mindig, mikor elkezdtem tölteni ~1,2 megával. Akkor kivétel nélkül mindig szétkapcsolt, de lefrissítettem a Router software-ét, és onnantól már nem volt ilyen problémája. :)
 #63753  Szerző: LuciFerko

N-es wifi meg vevő kell. a G szabvány max sebessége 15 MB.
 #63735  Szerző: Szd96

mlaszlo írta:Meg kellene nézni router nélkül is. Ismerősnek Fiber power 30-as nete van, ha közvetlen csatlakozik a a számítógép a modemhez, akkor meg is van a 30 Mbit/s-os sávszélesség, a router-en keresztül viszont már csak 18-20 Mbit/s-al megy.
Nekem is így van, azért lett pont 30 mbit/s :)
Azt nem tudja valaki, hogyha a routerem (pont ilyen SMC: http://szamitastechnika.vatera.hu/haloz ... 66089.html)rá van bekötve a modemre, és arra csak egy számítógép, plusz Wireless be van kapcsolva, akkor miért csinálja azt, hogy 5 percenként szétkapcsol? ( főleg online rádióhallgatás közben érzékelem, egy pillanatra bontja a kapcsolatot és utána nem indítja el újra a stream-et)
köszi előre is :)
 #63727  Szerző: djlacee

Talán kellene neki egy újraindítgatás
 #63726  Szerző: donder

meglesz, belátható időn belül.. csak kell egy időszak, mikor a mindenre odafigyelő ősök nincsenek itt, illetve akkor amikor a drága hugom ( :) ) nem fészbukozza össze a gépét.. :P
 #63725  Szerző: mlaszlo

Meg kellene nézni router nélkül is. Ismerősnek Fiber power 30-as nete van, ha közvetlen csatlakozik a a számítógép a modemhez, akkor meg is van a 30 Mbit/s-os sávszélesség, a router-en keresztül viszont már csak 18-20 Mbit/s-al megy.
  • 1
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 330