RADIOSITE Fórum

• Külföldi műholdas és kábeles csatornák

#63785  Szerző: mimi

LuciFerko írta:a felvételek végén a windows live movie maker hibájából nincs hang, majd felöltöm valahova az eredeti mpeg felvételeket. Azért próbáltam WMV-re átkonvertálni, mert az mpeg2-t nem szereti a jutub. Durva késéseket csinál a kép és hang közt.
http://www.any-video-converter.com/download-freeware/ AVC-vel konvertáld át az mpeg2-t mp4-re és azt rakd fel.
 #63746  Szerző: LuciFerko

amúgy most megint új logo van kint, és zene megy. Amúgy a felvétel utám egy betelefonáló hatásárára elsírta magát a műsorvezető hölgy, majd sorra jöttek a tüntetők nyilatkozini.
 #63741  Szerző: LuciFerko

amúgy a jutub miért engedi meg magának ezt? mpeg2-t nem kezelni normálisan -.-
 #63737  Szerző: chab7

Nemsemmi adás. Nem tudtam nézni "élőben" mert ma is meló volt :(
De most a felvételeidből pótolom.

Az a nem semmi, hogy válaszolt neked egy arab tag a "dzsatubén".
 #63732  Szerző: LuciFerko

a felvételek végén a windows live movie maker hibájából nincs hang, majd felöltöm valahova az eredeti mpeg felvételeket. Azért próbáltam WMV-re átkonvertálni, mert az mpeg2-t nem szereti a jutub. Durva késéseket csinál a kép és hang közt.
 #63671  Szerző: LuciFerko

közbe lecserélték a logót és a nevet, arabul és franciáúl " TELEVISION TUNISIENNE" a teletextben még Tv7 van.

felvettem mindent, mászik fel jutubra.
 #63670  Szerző: LuciFerko

úgynézem egy tüntetővel beszélnek, és lecserélték a hátteret is, ahol sok dühös tüntető van, és aki beszél folyamatosan hajtohatja, hogy "shawt al shabaab" azaz "fiatalok hangja".
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 69