RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti kereskedelmi rádiók

#63926  Szerző: markfelt

Gyurii91 írta:Ez szép, és jó admin. DE!

Fele csak sistereg, recseg. :D
Honnan veszed, hogy "kapunk" ilyeneket? Egy új adó van megpályázva csak. :S
4-5 év és átveszi az FM rádiózás szerepét majd a streaming technológia 3G/LTE hálózatokon és vezetékes neten. Ha nagyon akarsz és van rá pénzed, már most is rádiózhatsz így és ott aztán minden bejön. :)
 #63922  Szerző: Gyurii91

Ez szép, és jó admin. DE!

Fele csak sistereg, recseg. :D
Honnan veszed, hogy "kapunk" ilyeneket? Egy új adó van megpályázva csak. :S
 #63909  Szerző: markfelt

Mégis mi kéne még? :)
Melyik korcsoport igényei nincsenek változatosan kielégítve?

15-39 - Rádió 1 / MR2 / Class FM / Csaba / MR3
25-49 - Juventus / Class FM / Csaba / MR1 / Neo FM / MR3
50+ - MR1 / Torony / MR3

És ott van még egy csomó, abszolút színvonalas román. Kihagytam valamit?

Kaptok majd Máriát, MKR-t és Lánchidat nemsokára, nyugi.

Van, ahol fele ennyi rádió van.
 #63901  Szerző: Gyurii91

tomi60 írta:Úgy tudom a jövő héttől végre elkezdi tárgyalni az Ortt a helyi rádiófrekvenciákra beadott pályázatokat!
Remélem köztük lesz a hatvani 97.4 MHz is! :)Kíváncsi vagyok ki nyeri meg és mit szándékozik sugározni rajta!
Remélhetőleg hamar beindul minden! Itt is remélem lesz valami értelmes helyi frekvencia, mert nagyon gyér az itteni kínálat ezzel a Radio1, helyi Juventus, Csaba rádió kínálattal! :sick:
 #63786  Szerző: tomi60

Úgy tudom a jövő héttől végre elkezdi tárgyalni az Ortt a helyi rádiófrekvenciákra beadott pályázatokat!
Remélem köztük lesz a hatvani 97.4 MHz is! :)Kíváncsi vagyok ki nyeri meg és mit szándékozik sugározni rajta!
 #60215  Szerző: donder

Rádió FM95 egyik bemondója:
> számnak véget ért <
... ez a szám csak pár éves, 1985 ben készült... :X.:
 #59478  Szerző: Johnny

mimi írta:
Johnny írta:de azt mondjátok akkor meg nekem hogy mit csináltak augusztusig egész évben...jó jó nem volt elnök, meg választások...de gondolom az a rengeteg aktatologató ugyan úgy bement a Reviczky utcára minden nap.
Takarítottak, visszaküldtek nekünk egy raklap cédét :) nem tudom, mit csináljak vele, kiakasztgatom a szőlőre seregélyt ijeszteni...
igen igen nekünk is jött cd...örültem is neki, lesz mit eltenni az öregkorra röhögni rajta :D
 #59472  Szerző: mimi

Johnny írta:de azt mondjátok akkor meg nekem hogy mit csináltak augusztusig egész évben...jó jó nem volt elnök, meg választások...de gondolom az a rengeteg aktatologató ugyan úgy bement a Reviczky utcára minden nap.
Takarítottak, visszaküldtek nekünk egy raklap cédét :) nem tudom, mit csináljak vele, kiakasztgatom a szőlőre seregélyt ijeszteni...
 #59471  Szerző: Johnny

best írta:Miután nagy lemaradásban van a médiatanács; legjobb tudomásom szerint várhatóan az új médiatörvény elfogadása után kezdenek el a pályázatok között bányászni, újakat kiírni :)
jaja

de azt mondjátok akkor meg nekem hogy mit csináltak augusztusig egész évben...jó jó nem volt elnök, meg választások...de gondolom az a rengeteg aktatologató ugyan úgy bement a Reviczky utcára minden nap.
 #59457  Szerző: best

Miután nagy lemaradásban van a médiatanács; legjobb tudomásom szerint várhatóan az új médiatörvény elfogadása után kezdenek el a pályázatok között bányászni, újakat kiírni :)
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26