RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#63794  Szerző: orrhang

Bár ilyen sok nagy rádiós és üzleti tapaszalattal valamint végtelen technikai ismerettel rendelkező ember szaladgálna az utcákon, mint amennyi van itt a fórumon.
Szaladgál, sőt rádiózik máshol, csinálnak műsorokat is, hallgatják is őket, , sőt fizetik a szerződésben meghatározott műsorszolgáltatási díjat is ! ^^
 #63781  Szerző: Depol

akos9277 írta:
Volvos írta:
roxy írta:Bár ilyen sok nagy rádiós és üzleti tapaszalattal valamint végtelen technikai ismerettel rendelkező ember szaladgálna az utcákon, mint amennyi van itt a fórumon.

Nem is értem, hogy miért nem sikerült eddig forradalmasítani a magyar rádiózást :sleep:
Szívemből írtál... 8-) :lol: :chinese:
Ott a pont!;-)
Hát az a 88.1-en volt! :)
 #63474  Szerző: akos9277

Volvos írta:
roxy írta:Bár ilyen sok nagy rádiós és üzleti tapaszalattal valamint végtelen technikai ismerettel rendelkező ember szaladgálna az utcákon, mint amennyi van itt a fórumon.

Nem is értem, hogy miért nem sikerült eddig forradalmasítani a magyar rádiózást :sleep:
Ott a pont!;-)
 #63469  Szerző: Volvos

#63464  Szerző: Cicoo

nords írta: Mégis, mit akarunk még egy ZENEI rádiótól? :)
Első közelítésben az is elég, ha szól.. :hehe:
 #63459  Szerző: tomee

nords írta:Én örülök a Roxynak. Szerintem nincs vele semmi gond. Déltől szoktam hallgatni este 7-ig, a Robi és a Zizi is jó műsorokat csinál. Szerintem jól szól a hangfalból, és ez a lényeg. A Zizi Live!-ra külön érdemes odafigyelni, mert pörög, vicces stb.

Mégis, mit akarunk még egy ZENEI rádiótól? :)
Stabilitás, kiszámíthatóság.
 #63420  Szerző: nords

Én örülök a Roxynak. Szerintem nincs vele semmi gond. Déltől szoktam hallgatni este 7-ig, a Robi és a Zizi is jó műsorokat csinál. Szerintem jól szól a hangfalból, és ez a lényeg. A Zizi Live!-ra külön érdemes odafigyelni, mert pörög, vicces stb.

Mégis, mit akarunk még egy ZENEI rádiótól? :)
 #63379  Szerző: roxy

Bár ilyen sok nagy rádiós és üzleti tapaszalattal valamint végtelen technikai ismerettel rendelkező ember szaladgálna az utcákon, mint amennyi van itt a fórumon.

#63358  Szerző: lali87

Hát igen, két napig a netes-streamet sem tudták megcsinálni, egy napig nem volt műsorvezetés se :-) Ez a technika ördögjeee már csak ilyen.... és van egy olyan érzésem hamarosan újra körbenéz a Citadellán. :lol:
 #63336  Szerző: csokie

benjamin írta:Az ortt nem így van ezzel.
nincs is már olyan....
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 333