Gyurii91 írta:Ha Te is olyan helyen laknál felfognád miről beszélek.Fogok eggyel több olyan adót, amit nem hallgatok, nagy dolog. Van mp3 lejátszóm, viszek rajta zenét meg podcastokat, elvagyok, köszönöm

Gyurii91 írta:Ha Te is olyan helyen laknál felfognád miről beszélek.Fogok eggyel több olyan adót, amit nem hallgatok, nagy dolog. Van mp3 lejátszóm, viszek rajta zenét meg podcastokat, elvagyok, köszönöm
Ha Te is olyan helyen laknál felfognád miről beszélek.Van antennám ma is 98.1-en jött a horvát. Majd yagival a zsebembe fogok rádiózni...
Neked sokkal szebb lenne az életed, ha egyszer összespórolnál komolyabb rádiókészülékre, vagy egy yagira.
Gyurii91 írta:Neked sokkal szebb lenne az életed, ha egyszer összespórolnál komolyabb rádiókészülékre, vagy egy yagira.mimi írta:Ha Te is olyan helyen laknál felfognád miről beszélek.Gyurii91 írta:Én tudom, hogy ez mekkora cécó, de azért valljuk be, adhatnának egy kis kakaót néhány adóra, hogy határ mellett is lehessen normálisan hallgatni.Reménytelen ez a beszélgetés...
mimi írta:Ha Te is olyan helyen laknál felfognád miről beszélek.Gyurii91 írta:Én tudom, hogy ez mekkora cécó, de azért valljuk be, adhatnának egy kis kakaót néhány adóra, hogy határ mellett is lehessen normálisan hallgatni.Reménytelen ez a beszélgetés...
Gyurii91 írta:Én tudom, hogy ez mekkora cécó, de azért valljuk be, adhatnának egy kis kakaót néhány adóra, hogy határ mellett is lehessen normálisan hallgatni.Reménytelen ez a beszélgetés...
Gyurii91 írta:Földrajzilag is van olyan amit nem is értek. Amúgy legolcsóbban úgy lehetne megoldani mindent, hogy rendesen minden rádiónak biztosítani frekvenciát, és a "nagy" adók teljesítményét 60kW-ra minimum feltolni.Meg fogod érteni egyszer, hogy a frekvenciaosztás nem úgy működik, hogy felállítom az antennát, és ott, annyival adok, amennyivel akarok?
Sokol404 írta:soksok évről nekem az rémlik, hogy az 1188 khz-en borzalmas hullámzás volt mindíg.LuciFerko írta:halkan kérdezem, akkor az MR4-nél miért nincs ilyen baj? Pl nálam szépen szól a 873 és az 1188 is, pedig nem a szomszédban vannak az adók. Itt sikerült megoldani, hogy szinkronban menjenek?Zoli58 és LuciFerko: a számból vettétek ki a szót. Az 1341 szerintem sosem szólt szinkronban. Nehéz volt megszokni (ugyan dehogy: nem is lehetett megszokni!), annyira fédelt mindig. Pl. kocsiban hallgatva utazás közben borzalmas volt -még minőségi rádióval is.
Az már nekem is nem egyszer megfordult a fejemben, hogy az MR4 hálózata mindig tökéletesen szól, még akkor is, ha nem irányba állítom. Akkor ezt miért nem voltak képesek az MKR-nek így megcsinálni?
Régen a Petőfi is fédelt? Nem hallottam róla... Szerkesztve: jó, az külön frekiken ment.