RADIOSITE Fórum

• Magyar Katolikus Rádió

#64273  Szerző: mkabelhusk

na ez jó :)

OFF:arról lehet valamit tudni, hogy a többi frekvencia kié lett ?
nmhh-n nem találtam információt :S

sorry az off-ért
 #64022  Szerző: Zoli58

Helyreállították a szfvári UPC-n az MKR-t.
 #64016  Szerző: furijanos

alternativa, külföldről besugározni,ahogy a pécsi kereskedelmi rádió tette a média háború alatt,eszékről nyomta a műsorát kalocsán és soltvadkerten isvehető volt.a hidegháboru óta igen nagy a szabad adókapacitás.és jóval ólcsobb is mint itt.ez csak egy lehetőség
 #64014  Szerző: mimi

mikrofonos írta:Abszolút jó az ötlet legalább lenne valami "hallgatható is" az MR4-en. (bocs)
Nem, tényleg én se látok jelenlegi formájában nagy perspektívát abban, hogy az a nemzetiségi rádiózás, hogy az isten háta mögötti frekvencián tíz embernek adunk nemzetiségi nyelvű műsort. Közben a többségi társadalomnak fogalma sincs, hogy kik élnek köztünk, milyen a kultúrájuk. Ezen az is dobna, ha lenne a Kossuthon naponta egy ötperces érdekesebb riport, a Petőfin heti egy óra a környező országok könnyűzenéjéről, mert az is vicc, hogy tíz kilométerre a határtól fogalmam sincs, milyen a szerb könnyűzenei élet, az is lehet, hogy jó.
 #64013  Szerző: mikrofonos

De akkor legyen a Magyar Rádió részeként református, görögkeleti, zsidó, buddhista, Krisna-tudatú meg mindenféle... mondjuk az MR4-en simán adhatnának akár napi 4 óra műsoridőt az MKR-nek, bőven elférne.

Abszolút jó az ötlet legalább lenne valami "hallgatható is" az MR4-en. (bocs)
 #63987  Szerző: mimi

Zsolt írta:Szerintem a Katolikus rádiónak alapból a Magyar Rádió részének kellene, hogy legyen. De amíg nem, kár illedelmességből elvárni, hogy csak úgy mindenhol fogható legyen. :blush:
De akkor legyen a Magyar Rádió részeként református, görögkeleti, zsidó, buddhista, Krisna-tudatú meg mindenféle... mondjuk az MR4-en simán adhatnának akár napi 4 óra műsoridőt az MKR-nek, bőven elférne.
 #63977  Szerző: mikrofonos

Szerintem is nagy hiba a kh leálllítása, bár az anyagi okai érthetőek. Azon meg egyenesen mosolygok, hogy közleményekben jelezték, hogy interneten, kábelen, és műholdon azért továbbra is ott van az MKR.
Kiváncsi lennék rá, hogy a törzsközönség egyáltalán ismeri-e ezeket a lehetőségeket.
Egyébként a UPC dicséretes gyorsasággal átállt. Debrecenben a kábelhálózaton már vasárnap hallható volt, ugyanolyan jó minőségben mint eddig az MKR adása.
 #63964  Szerző: Gyurii91

djlacee írta:Szerintem nagy hiba lenne hagyni kihalni a KH-t, mint például Ausztriában.
Egyébként én rendszeresen hallgatom az MR6-ot, mondjuk én rádiókocka vagyok, nem "átlag hallgató" :)
Hangzási minőségéből eredően kezd kihalni.
 #63962  Szerző: djlacee

Szerintem nagy hiba lenne hagyni kihalni a KH-t, mint például Ausztriában.
Egyébként én rendszeresen hallgatom az MR6-ot, mondjuk én rádiókocka vagyok, nem "átlag hallgató" :)
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 73