RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#64163  Szerző: Cicoo

steve írta:Én attól félek, hogy ebből is mosógépfrekvenciás houserádió lesz. Ugyanaz az öreg mondta az előbb egy sweeperben a "hallgatni kell" mondatot, aki még a Rise budapesti startja előtt is ugyanezt a két szót mondta. A többi sweepert pedig az a csóka mondja, aki a Rise Twilight Partyjait szokta reklámozni. Szóval nagyon úgy fest, hogy a Rise vásárolta meg a bulit.
Pff.. Szerinted csak egy rádió alkalmazza ugyanazokat a "bemondókat"?
Numark írta:Viszont a Rise-tól fognak átvenni műsorelemeket.
Ajjaj.. Ez rosszul hangzik. Valami konkrétum?
 #64162  Szerző: Numark

Viszont a Rise-tól fognak átvenni műsorelemeket.
 #64160  Szerző: markfelt

steve írta:Én attól félek, hogy ebből is mosógépfrekvenciás houserádió lesz. Ugyanaz az öreg mondta az előbb egy sweeperben a "hallgatni kell" mondatot, aki még a Rise budapesti startja előtt is ugyanezt a két szót mondta. A többi sweepert pedig az a csóka mondja, aki a Rise Twilight Partyjait szokta reklámozni. Szóval nagyon úgy fest, hogy a Rise vásárolta meg a bulit.
Nem talált! :)
 #64158  Szerző: steve

Én attól félek, hogy ebből is mosógépfrekvenciás houserádió lesz. Ugyanaz az öreg mondta az előbb egy sweeperben a "hallgatni kell" mondatot, aki még a Rise budapesti startja előtt is ugyanezt a két szót mondta. A többi sweepert pedig az a csóka mondja, aki a Rise Twilight Partyjait szokta reklámozni. Szóval nagyon úgy fest, hogy a Rise vásárolta meg a bulit.
 #64156  Szerző: Cicoo

TG írta: Szívesen felvittük volna Pestre...biztos vagyok benne, hogy sikere lenne..
Hát, valószínűleg nagyobb sikere lenne, mint a mosógépfrekvenciának.. Azért amíg, ha electro house szól, anyám, aki 45 éves, frászt kap, most így több, mint másfél óra közös hallgatás után se mondta azt, hogy keress már valami mást. Sokkal szélesebb réteget lehet elérni a classic/soulfull house-zal, mint az electro/tech house-zal, ugyanis utóbbi sokkal rosszabb háttérrádiózási szempontból; túlságosan zörög..
Amúgy lehet, hogy most csak az összeállítás jobb, nem tudom. Amikor indult az egész, akkor voltak hasonló zenék, emlékeim szerint. Viszont az utóbbi fél évben én már egyáltalán nem tudtam huzamosabb ideig hallgatni. Jó, sokat számít a körítés is. Nagyon kéne Pestre egy ilyen rádió, ha a Roxy is megszűnik, akkor meg főleg.
 #64148  Szerző: TG

Cicoo írta:Akármi is lett most az Eperrel, szerintem nagyon jók a zenék. Tiszta DeeJay-feeling. :)

Most volt egy spot: "hallgatni kell". Akárki ez a bácsi, aki mondja, nagyon nem illik az összképbe. Valami fiatalosabb hang kéne.
A zenék egyelőre ugyanazok, amik az elmúlt több mint 2 évben szóltak. A váltásig a régi, általunk 5-6 év alatt "összehordott" adatbázis megy...

Szívesen felvittük volna Pestre...biztos vagyok benne, hogy sikere lenne..
 #64147  Szerző: Cicoo

Akármi is lett most az Eperrel, szerintem nagyon jók a zenék. Tiszta DeeJay-feeling. :)

Most volt egy spot: "hallgatni kell". Akárki ez a bácsi, aki mondja, nagyon nem illik az összképbe. Valami fiatalosabb hang kéne.
 #62532  Szerző: TG

Nem úgy megy az sajnos...pedig rajtunk nem múlna a dolog..
 #62512  Szerző: IstvánB

Gyerekek szabad a 96,4 pesten, és a 102,1 is. Várunk szeretettel! :boldog:
 #62320  Szerző: Johnny

De barók az új spotok. :)
:yes:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 45