RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#64452  Szerző: szemilan

csokie írta:Ez a lefedettség bőven nem tartalmazza a valós sztereó vételt. Sokkal nagyobb területen szépen jön, nem tudom mi a alapján számították ki ezt a karcsú lefedettséget.
Hát azt én sem :) Légvonalba 100 Km-re is fogom, igaz nem sztereóban.
 #64451  Szerző: csokie

Ez a lefedettség bőven nem tartalmazza a valós sztereó vételt. Sokkal nagyobb területen szépen jön, nem tudom mi a alapján számították ki ezt a karcsú lefedettséget.
 #64218  Szerző: pébégáz

egon2 írta:Egyébként mikor a Sztár Fm indult,2002.Dec.26.án,mulatós zenéket valamint Zámbó Jimmyt sugárzott,mikor lett profilváltás?Mikor tértek át a 60-as,70es évek zenéire?
Én 2007 végén hallottam először az "Ezek az igazi zenék" szlogent. Kb. Akkor válthattak. Örültem is neki, mert kutya igénytelen moslék zenék szóltak rajta előtte. Persze annak az arculatnak is megvolt a maga közönsége.
 #64157  Szerző: IstvánB

egon2 írta:Január 31.vel már csak a fehér zajt lehet hallani ezen a frekvencián?Vagy amíg új pályázatot nem írnak ki,sugározhat az adó?
Monoszkóp :lol:
 #64154  Szerző: markfelt

Ha nem lenne tartozásuk, szólhatnának tovább, maradjunk annyiban.
 #64146  Szerző: szemilan

egon2 írta:Január 31.vel már csak a fehér zajt lehet hallani ezen a frekvencián?Vagy amíg új pályázatot nem írnak ki,sugározhat az adó?
Amennyiben az N-joy Média is úgy akarja szólhat(na) tovább.
Tudtommal Február végéig van engedély a frekvencián.

A médiatanács közleményéből részlet:

"Amennyiben a rádiós műsorszolgáltatási jogosultság úgy jár le, hogy az e törvény 107. § (1) bekezdése alapján nem újítható meg, és a pályáztatási eljárás során döntés még nem született, a Médiatanács a korábban jogosultsággal rendelkező műsorszolgáltatóval, annak kérelmére, a nyertes pályázóval történő műsorszolgáltatási szerződés megkötése napjáig, de legfeljebb hatvan napos időtartamra ideiglenes műsorszolgáltatási szerződést köthet."

"Az ideiglenes jogosultság időtartama alkalmanként 60 nap, azonban a jogszabály nem zárja ki azt, hogy a Médiatanács ugyanazon műsorszolgáltatóval akár több alkalommal is ideiglenes műsorszolgáltatási szerződést kössön a jogosultságra"

Szerintem ezzel a lehetőséggel, csak az fog élni, aki komolyan gondolja és reális esélyeket lát a megmaradásra. Nem hiszem, hogy a Sztár FM vezetőségének lesz lehetősége ebbe valamilyen formában beleszólni.
 #64144  Szerző: egon2

Egyébként mikor a Sztár Fm indult,2002.Dec.26.án,mulatós zenéket valamint Zámbó Jimmyt sugárzott,mikor lett profilváltás?Mikor tértek át a 60-as,70es évek zenéire?
 #64143  Szerző: egon2

Január 31.vel már csak a fehér zajt lehet hallani ezen a frekvencián?Vagy amíg új pályázatot nem írnak ki,sugározhat az adó?
 #63214  Szerző: Cicoo

Nekem a zenéket tekintve egyetlenegy bajom van vele: előszednek egy felvételt, játsszák majd' minden nap, aztán legalább negyed évig elő se veszik újra..
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 65