RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#64175  Szerző: LuciFerko

Sőt, még a 99.8 is koordinált freki :punch:
 #64174  Szerző: Gyurii91

Honnan tudsz te ilyesmiket? :D
 #64170  Szerző: LuciFerko

amúgy egész sok freki lesz itt :)

87.8 - Rádió Sansz
88.9 - Muzik FM
92.3 - MR1
94.5 - Fehérvár Rádió
96.1 - majdvalami
97.5 - Táska Rádió
99.2 - Vörösmarty
101.8 - Rádió 1
102.9 - FeZen Rádió
103.8 - majdvalami
106.6 - majdvalami

+ még 104.6 is lesz valamikor pályáztatva
+ még 2 kisköz is fog pályázni
 #64169  Szerző: LuciFerko

fehérvárra a mária is nagyon akar menni, elvileg 106.6 lesz az övék, tudommal ők kerestették.
 #64145  Szerző: Zoey

Kiricsi Karola a Ma Reggelben:
http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/01/1 ... at_el.aspx
Főleg a Katolikus és Klubrádióról van benne szó.
Előbbi kapcsán megemlíti, hogy már holnap is nyerhet URH frekvenciát, és szerintem fog is, mert szerintem nekik is érdekük, hogy itt is szóljon a Katolikus Rádió. Megnéztem a napirendi pontok között, mely frekvenciákat tárgyalják holnap, és ezeket találtam: Székesfehérvár 106,6, Debrecen 94,4, Székesfehérvár 96,1, Győr, 88,1. Érdekes, hogy két székesfehérvári is van így, első körben, és Debrecenben is nemrég bíráltak el egy másik frekvenciát.
Ezek közül amúgy Székesfehérvár és Győr érinti az MKR-t.

Mondjuk nem vagyok biztos benne, hogy ezekről születik döntés, mert így írják:
"... a műsorszolgáltatási jogosultságra beérkezett Pályázati
Ajánlatok elbírálásának előkészítése"
A múlt héten több másik frekvenciával kapcsolatban alaki és tartalmi vizsgálatok voltak, úgy gondolom, ez az elbírálási előkészítés egy későbbi fázis már.
 #64134  Szerző: mlaszlo

Médiatanács: Az új pályázatok kiírásáig tovább működhetnek a rádiók

Az újabb pályázatok kiírásáig a rádiók folytathatják az adást a megadott frekvencián, ugyanis lehetőségük van a hosszabbításra - közölte Kiricsi Karola, a Médiatanács szóvivője. Ennek egyetlen feltétele, hogy ne legyen díjtartozása az adott rádiónak. Mintegy ötven adó sorsa bizonytalan.

A Médiatanács biztosítja, hogy a rádiók folytathassák a sugárzást a megadott frekvencián, amíg nem írnak ki újabb pályázatokat - közölte Kiricsi Karola szóvivő kedden, a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában.

A Médiatanács heti öt-tíz frekvenciát bírál el és azért, hogy "ne legyen semmiféleképpen sem olyan eset, hogy valamilyen rádiónak el kell hallgatnia", folyamatos lehetőségük van a rádióknak többször hatvan napra meghosszabbítani a sugárzást - tette hozzá a szóvivő. Kiricsi szerint ennek egyetlen feltétele, hogy ne legyen díjtartozása az adott rádiónak.
 #64133  Szerző: mimi

Jaigen, a másik meg, hogy soha a büdös életben nem csináltak piacelemzést sehol, csak osztogatták a hálózatba kapcsolódási engedélyeket ész nélkül, aztán egy csomó helyen, ahol lehetne, nincs helyi adás, mert befoglalták a frekiket mindenféle kamurádiókkal.
 #64132  Szerző: mimi

Azért azt is végig kéne gondolni, hogy normáliséknál egy évvel a lejárat előtt már vastagon tudni kéne, mi a tosz lesz a frekivel, hogy egyáltalán hogy kössenek mondjuk reklámszerződéseket, meg a munkatársakkal mi lesz, és még lehet sorolni, ehelyett osztogatják a hatvannapos bizonytalanságot...
 #64128  Szerző: SzD

LuciFerko írta:
csokie írta:Plusz a 103.8 Székesfehérvár.
Na arra nagyon kíváncsi leszek, hogy ki fogja nyerni.
Kék Duna ;)
Talán ennek örülnék is, főleg, ha Palota környékén is normális minőségben lehetne fogni, nem úgy, mint a többi fehérvárit. Apropó Palota... elvileg itt a Lánchíd és a Mária pályázott a 90.0-ra. Ezek közül leginkább egyiknek sem örülnék. :( Továbbra sem értem, miért nem próbálkozik itt senki egy helyi rádió megteremtésével. :S
Ha a Mária nyer, annak legalább majd örül a rengeteg nyugdíjas, aki a városban él.
 #64117  Szerző: LuciFerko

csokie írta:Plusz a 103.8 Székesfehérvár.
Na arra nagyon kíváncsi leszek, hogy ki fogja nyerni.
Kék Duna ;)
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 200