RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#6766  Szerző: LuciFerko

talán ha majd az új médiatörvény életbe lép...
 #6765  Szerző: Johnny

Sosem fognak bezárni....ebből is látszik hogy a maffia irányítja az országot...Gyurcsány csak egy báb akit mozgatnak. :?
 #6760  Szerző: nyikolaj

Mikos Ákos a gold fm-nél!Gratuláljunk neki! :mrgreen:
 #6434  Szerző: paradigm

Obladioblada írta:
VidámSrác írta:
Obladioblada írta:Én ötöt számoltam.
V.Zs., majdnem biztosan B.H. és talán B.J. - legfeljebb ennyi. nem is dolgoznak ott öten miskolciak.
Plusz még V.G. és Cs.S., mert nekik is meg kel élni valamiből. :D
Óóóóóó, majd még megsajnálom őket a végén....
 #6428  Szerző: VidámSrác

na ők azok, akik inkább másból élnek, mint ebből, vagyis egészen biztosan nem lesznek éhesek, ha megszűnik a gold fm.
 #6426  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:
V.Zs., majdnem biztosan B.H. és talán B.J. - legfeljebb ennyi. nem is dolgoznak ott öten miskolciak.
Plusz még V.G. és Cs.S., mert nekik is meg kel élni valamiből. :D
 #6424  Szerző: VidámSrác

#6418  Szerző: Sakál

Há' hadd ússzon, lehet h tényleg nincs érdekeltsége, csak alacsonyan van nála a léc. De végülis lehet h ő a programigazgató... :lol:
 #6416  Szerző: Obladioblada

Sakál írta:
Obladioblada írta: Már bocs, de nem tudom elképzelni, hogy ne legyen hozzá közöd, annyit dícséred. És kicsit furcsa is ez, ugyanis te vagy az egyetlen, aki belénk akarja beszélni, hogy az egy mennyire jó rádió.
Te ugyanennek a fordítottját teszed a Golddal és az Expresszel, igaz nem egyedül, de jóval aktívabban mint bárki más. Ez nem furcsa?! :o
1. Meglátom a szépet és a jót is, ha úgy van, csak ebből van kevesebb. :lol:
2. Valóban nem egyedül teszem. Sőt. Ha visszaolvasol, vannak nálam radikálisabb megnyilvánulások is, főleg a Gold irányába, de az Express sem marad ki a szórásból. Ha valami szar, az sokaknak felkelti a figyelmét, és nehéz megállni szó nélkül. Pont ezért furcsa, ha valaki "árral szemben úszik".
 #6415  Szerző: Sakál

Obladioblada írta: Már bocs, de nem tudom elképzelni, hogy ne legyen hozzá közöd, annyit dícséred. És kicsit furcsa is ez, ugyanis te vagy az egyetlen, aki belénk akarja beszélni, hogy az egy mennyire jó rádió.
Te ugyanennek a fordítottját teszed a Golddal és az Expresszel, igaz nem egyedül, de jóval aktívabban mint bárki más. Ez nem furcsa?! :o
  • 1
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 222