RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#64606  Szerző: TG

Nekem is adja...és szerintem még gyorsabb is...
 #64585  Szerző: djlacee

Mennyire faszájos ez a téma
 #64582  Szerző: Zoey

Kicsit fura, így elsőre ez az új design, hozzászoktam a régihez. Szerintem olvashatóbb volt a fehér alapon a fekete betű, de ez sem rossz. Amikor bejelentkezek, vörösek lesznek a betűk, így máris jobb :)
Szép széles, így több fér egy sorba, és átláthatóbb, könnyebben áttekinthető a fórum.
Az furcsa, hogy percben írja ki, hogy mikor érkezett a témában az utolsó hozzászólás, de ha jól láttam, csak az egy órán belülieket.
Félreértés elkerülése végett: nem rossz az új külső, szép ez is, csak mint mindenhez, ehhez is hozzá kell szokni.
 #64573  Szerző: SzD

Tetszik ez a skin! :) Jó, hogy le lett cserélve, és itt is ez van, nem csak a mobilos verziónál, szerintem jobbak ezek a színek, mint az előzőnél.
 #64140  Szerző: markfelt

chab7 írta:OK most már jó ;)
Kis turelmet kerek, nem sokara teljesen kikerul a forum a portalbol, es akkor mar nem lesznek ilyen hibak.
 #64135  Szerző: chab7

A mobil verzió most a site keretén belül jelenik meg (tehát a főoldal felső menüje is látszik). Ennek így nem lesz sok értelme, mert akkor maradhatott volna az eredeti is, ezt most ugyanugy jobbra-balra kell huzgálni mint régen, csak más a stílus.
 #63979  Szerző: Cicoo

ropi21 írta:
Cicoo írta:ON?: rootot kérnek a screenshot appok, úgyhogy tekintsünk el a tesztképektől.
és kopipészt van benne? :lol:

ifonon home + bekapcsoló gomb és már kész is a screenshot
Mutasd meg, kérlek, hol van a ZTE Blade-en az iPhone gomb.. :P Viszont több screenshot appal próbáltam, mindegyik rootot kér. Nagy feketepont érte.
Attis írta:Főnök!
Egy kérésem lenne!
Nagyon helyes, hogy kimoderálod a nem éppen szalonképes hozzászólásokat. De.. Nem lehetne ezt úgy, hogy innen a fórumról mint Rodolfó eltünteted, és a delikvensnek inkább PÜ-ben küldöd el az ejnye-bejnyét?
Az ilyen főleg akkor lenne vicces, ha már megválaszolták, és nézed, hogy hol az eredeti üzenet? Meg a miheztartás, meg a további kérdezősködés végett tényleg nem árt odaírni, hogy hova lett az adott iromány.
 #63971  Szerző: markfelt

Attis írta:Főnök!
Egy kérésem lenne!
Nagyon helyes, hogy kimoderálod a nem éppen szalonképes hozzászólásokat. De.. Nem lehetne ezt úgy, hogy innen a fórumról mint Rodolfó eltünteted, és a delikvensnek inkább PÜ-ben küldöd el az ejnye-bejnyét?
Nem.
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 112