RADIOSITE Fórum

• Külföldi műholdas és kábeles csatornák

#64466  Szerző: LuciFerko

megint új logo van :punch:
Kép
 #64222  Szerző: djlacee

Szerintem nincs ezzel semmi gond, egy kicsikét újrapozicionálták. Új, fiatalosabb, szeparálhatóbb arculatot kapott. Az ORF Eins szól a fiatal korosztályokhoz, "kereskedelmiesen", az ORF2 pedig maradt a vérbeli közszolgálati csatorna, konzervatívabb arculattal.
akkor valami hasonló kezdeményezés nálunk is lehet m1, m2, duna, dunart renoválásakor? Nem pont névváltásra gondolok.
 #64210  Szerző: centerweb

mlaszlo írta:
djlacee írta:Változott az ORF1 logója: most már ki van írva hogy ORFeins
Kép

bírnám, ha nálunk meg megy lenne :lol:
Ez az átnevezés mire volt jó, főleg úgy, hogy a második csatornájuk maradt változatlanul ORF2? Szerintem az ORF1 elnevezés jobb volt mint ez az ORFeins, de ha már átnevezték, akkor a másik csatorna miért nem lett ORFzwei?
Ez olyan, mint amikor nálunk az MTV csatornáit nevezték át többször is (TV1-->MTV1-->m1-->MTV-->majd ismét m1), annak sem láttam értelmét.
Szerintem nincs ezzel semmi gond, egy kicsikét újrapozicionálták. Új, fiatalosabb, szeparálhatóbb arculatot kapott. Az ORF Eins szól a fiatal korosztályokhoz, "kereskedelmiesen", az ORF2 pedig maradt a vérbeli közszolgálati csatorna, konzervatívabb arculattal.
 #64202  Szerző: LuciFerko

csak pár miniszter maradt szerintem, de a TV érezhetően a tüntetők oldalára állt.
 #64201  Szerző: chab7

A híreket olvasva - hogy még a kormány ugyanaz aki volt - én azt is el tudom képzelni, hogy nem változott a TV vezetése sem, csak a nép felé közvetítenek ilyen változást, lenyugtatni őket kicsit. De lehet hogy csak nálunk van ekkora "birka"befolyásoló hatása a tévének.
Úgyhogy csak hangosan gondolkodtam ;)
 #64198  Szerző: LuciFerko

tunéziai tv-nek egyre durvább az arculata :D

Kép Kép
 #64138  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Változott az ORF1 logója: most már ki van írva hogy ORFeins
Kép

Ez az átnevezés mire volt jó, főleg úgy, hogy a második csatornájuk maradt változatlanul ORF2? Szerintem az ORF1 elnevezés jobb volt mint ez az ORFeins, de ha már átnevezték, akkor a másik csatorna miért nem lett ORFzwei?
Ez olyan, mint amikor nálunk az MTV csatornáit nevezték át többször is (TV1-->MTV1-->m1-->MTV-->majd ismét m1), annak sem láttam értelmét.
 #64083  Szerző: djlacee

Változott az ORF1 logója: most már ki van írva hogy ORFeins
Kép

#63860  Szerző: chab7

Na akkor a tippen bejött a szöveggel kapcsolatnak hogy tunéziai televízió, csak a nemzeti nem, de így belegondolva logikus lett volna az is, ha már hatalomváltás van.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 69