RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#64209  Szerző: best

Nagy ész jelenleg nem kell a Neo-s műsorvezetőknek, mióta áttértek a Petőfin alkalmazott "mondjukbeaszámcímet" stílusra, így mint műsorvezetőt, nem lehet megítélni. A hangja nem rossz, Juhász Gergős beütése van (szerintem).

http://t7.hu/h2r-bence
Ennek a végén hallható a hangja, utolsó 3-4 percben.
 #64208  Szerző: Zoey

best írta:
Zoey írta:"nejóó efem szakértő"
Kinek nem inge... :)
Póczik Bence (O2 Győrből)
Biztos :o
Amúgy jó, vagy ne(m)jóóó? :P
 #64207  Szerző: best

Zoey írta:"nejóó efem szakértő"
Kinek nem inge... :)
Póczik Bence (O2 Győrből)
 #64206  Szerző: Gyurii91

Én ma hallottam, de a nevét nem tudom, valami férfi. ^^
 #64205  Szerző: Zoey

best írta:Nah egyik "nejóó efem" szakértőnek sem tűnt fel, hogy egy év után egy új műsorvezetői hang csapta meg az étert? :)
Én nem vagyok "nejóó efem szakértő", hírek kivételével nem is hallgatom ezt a rádiót, de érdekelne, ki az
 #64197  Szerző: best

Nah egyik "nejóó efem" szakértőnek sem tűnt fel, hogy egy év után egy új műsorvezetői hang csapta meg az étert? :)
 #63927  Szerző: Gyurii91

Gabeedj írta:Moderált hozzászólás
Legnagyobb lefedettségű ker. rádió... :csukottszem:
 #63923  Szerző: Gabeedj

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 5. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. és 6. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

Admin
 #63917  Szerző: Gyurii91

Gabeedj írta:Szombat este volt próbálkozás egy pár éves zenével és ráadásul disco sláger volt .Csak egy a baj éjfélkor van és ez is csak ritkaságszámba megy:))
Ma igazi f*s hangulat volt, csak sláger rádió zenék.
 #63915  Szerző: Gabeedj

Szombat este volt próbálkozás egy pár éves zenével és ráadásul disco sláger volt .Csak egy a baj éjfélkor van és ez is csak ritkaságszámba megy:))
  • 1
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 584