RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#64279  Szerző: LuciFerko

a 103.8 fehérvári frekiről mikor lesz döntést? Azt elvileg a Kék Duna kerestette (itt is volt téma, hogy az FB-s oldalukon írták, hogy hamarosan Mosonmagyaróváron a 99.7, és Székesfehérváron a 103.8 mhz-en foghatóak lesznek)
 #64277  Szerző: LuciFerko

centerweb írta:Micsoda váratlan eredmények, hihetetlen!

Biztos, hogy okos ötlet volt a 99,4 Sunshine mellé rakni a 99,5 Fehérgyarmatot? Egy megyén belül, ~70 km-re, sík terepen?
Jó és Veszprém 94.6 >>>> Székesfehérvár 94.5 milyen? :) Várpalotán szép kavar van :blush:
 #64276  Szerző: centerweb

Micsoda váratlan eredmények, hihetetlen!

Biztos, hogy okos ötlet volt a 99,4 Sunshine mellé rakni a 99,5 Fehérgyarmatot? Egy megyén belül, ~70 km-re, sík terepen?
 #64267  Szerző: Cicoo

mimi írta:Tényleg, ez azóta került fel.
Ejj-de-meglepő eredmények, hát én úgy meglepődtem, hogy ihaj, hogy lehet ez, amacskarúgjameg.
Egy kis összefoglaló a többi pályázóról (akik nem nyertek):

Debrecen 94,4 MHz - A másik induló a Mária Rádió volt

Fehérgyarmat 99,5 MHz - A másik induló a Zenebolygó Rádiós és Szolgáltató Kft. volt (=Rádió 1?)

Győr 88,1 MHz - A többi induló: DJ PROMOTION Kft., Kisalföld Rádió Konzorcium, FM 4 Rádió Kft.

Székesfehérvár 106,6 MHz - A többi induló: ENTERCORP Kft., FM 4 Rádió Kft., Konszenzus Alapítvány Fejér Megyei Szervezete

Székesfehérvár 96,1 - A többi induló: ALPHA Műsorszolgáltató Kft., Lokomotív Rádió Tömegkommunikációs Kft., Lánchíd Rádió Kft.

Egyébként lett volna esély arra, hogy szinte mindenhol helyi cégek nyerjenek, és így a földijeiknek csinálhassanak műsort, de mint látszik, nem igazán lettek helyiek a helyi rádiók..
(Ez fejben nem volt ennyire zagyva. :roll: )
 #64266  Szerző: mimi

Tényleg, ez azóta került fel.
Ejj-de-meglepő eredmények, hát én úgy meglepődtem, hogy ihaj, hogy lehet ez, amacskarúgjameg.
 #64263  Szerző: Zoey

donder írta:Zoey!
Gózzál az NMHH-honlapjára, és töröld a hsz-edet mielőtt más meg nem látná.. ;)
Most már törölni nem tudom, és más is látta, de elhiheted nekem, hogy kb. 10 percenként néztem az ortt.hu-t, de akkor még nem volt fenn ;)
Cicoo, köszi neked is!
 #64261  Szerző: Cicoo

mimi írta:Mé, ott mi van?
Ez:
A Médiatanács több helyi frekvencia ügyében hozott döntést. Sikeresen pályázott Székesfehérvár vételkörzetében a 96,1 MHz-es helyi frekvencián a Katolikus Rádió, mely múlt szombaton középhullámon saját döntése alapján fejezte be adását. A rádiónak emellett több más pályázata van elbírálási szakaszban, amelyeket a Tanács a közeljövőben tárgyal majd. A Lánchíd Rádió szintén Székesfehérváron a 106,6 MHz-en, emellett pedig Győr vételkörzetében a 88,1 MHz-en nyert. Fehérgyarmaton a Friends-Lan Kft., Debrecenben pedig az Európa Rádió Nonprofit Kft. kapott médiaszolgáltatási jogosultságot helyi frekvencián.
http://www.ortt.hu/hirek.php?hir_id=585
 #64258  Szerző: mimi

Mé, ott mi van?
  • 1
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 200