RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#6547  Szerző: tomee

Valami radio1-es betört a stúdióba és basztatja a keverőpultot XD
 #6545  Szerző: tomee

Azért ez mehetett volna gördülékenyebben is
 #6536  Szerző: Enox

norbyka írta:Ez az Igor Bácsis reklám k*rva nagy xD :D :lol: szerintetek mikor kezdődik? Csak azért, mert a dj's at night reklám is megy.
Én úgy tudom 11-kor kezdődik és hajnali 4-ig tart.
 #6530  Szerző: Norby

Ez az Igor Bácsis reklám k*rva nagy xD :D :lol: szerintetek mikor kezdődik? Csak azért, mert a dj's at night reklám is megy.
 #6470  Szerző: Attis

Honnan veszitek ezt az új frekis dolgot? Kizártnak tartom, h új frekvenciákon is szólni fognak. Attól, mert támogatnak egy vidéki rendezvényt, még nem jelenti azt, h frekit vásároltak.
 #6459  Szerző: Sakál

Sztem egy baj van velük, hogy marha lassan csinálják a dolgot. Mert tényleg vannak változások, de feleslegesen óvatosan történik minden.
 #6453  Szerző: Flash

Csak azt nem vágom, hogy ha arra van erejük pénzt áldozni, hogy frekvenciákat vásároljanak, akkor arra miért nincs, hogy egy ütős arculatot alakítsanak ki. Talán azzal kéne kezdeni a dolgot, hogy új sweepereket vegyenek fel, amit utoljára kb 1 éve frissítettek, és nem annyit tenni mindössze, hogy a két music menuben kicserélik a zenéket. Ha annyira bele voltak szeretve a '99-es ROXY-ba, akkor miért nem azt a verziót próbálják meg visszahozni? Én nem adok fél évet, és ismét új tulajdonosa lesz a rádiónak. Ez a tetye-totya hozzáállás nem fog plusz hallgatókat hozni. Meg ugye hamarosan ismét lehet FM frekikre pályázni, szóval lehetséges, hogy lesz még egy másik rádió is hasonló zenei stílussal, amelyikkel meg kell majd küzdeniük, és ha továbbra is ilyen lazán állnak hozzá mindenhez, akkor a ROXY lesz a vesztes a versenyben.
  • 1
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 333