RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#64621  Szerző: brain

ropi21 írta:legalább lenne 1024-re méretezve és középre igazítva
1920*1080-ban annyira szánalmasan bal oldalon van minden, mint az indexen. utálatos dolog
(nem sírnék ennyit ha az előző nem lett volna annyira jó.. egyáltalán mi értelme volt lecserélni?)
Egy javaslat, ha már widescreen monitort ill. felbontást használsz. Szerintem teljesen felesleges fullscreenben futtatni a böngészőt. Kevés olyan oldal van, ahol ezt jól ki is tudnád használni. Nekem is szélesvásznú monitorom van 1680x1050-es felbontással, de a böngészőt általában mindig kisebb méretben használom. Így nincs az általad felvetett probléma, hogy a teljes képernyő kb. egyharmada van csak "rendesen" kihasználva.

Ps.: Egyébként nekem tetszik az új design. Csak így tovább! :yes:
 #64619  Szerző: markfelt

donder írta:Nekem ugyanezen a méreten széthúzza..:)
A navigáció viszont könnyebb.
 #64618  Szerző: donder

Nekem ugyanezen a méreten széthúzza..:)
 #64616  Szerző: markfelt

1920*1080-ban annyira szánalmasan bal oldalon van minden, mint az indexen. utálatos dolog
(nem sírnék ennyit ha az előző nem lett volna annyira jó.. egyáltalán mi értelme volt lecserélni?)
Szia Ropi!

Köszönöm a véleményedet!
Megújulás amúgy is mindig kell bizonyos időszakokban, de az új dizájnt most emellett két fontos tényező is indokolta.

Az első és legfontosabb az, hogy a fórum megítélése és színvonala az elmúlt hónapokban a taglista bővülésével és az értékelhetetlen moderációval folyamatosan romlott. Koncepcióváltás és szigorítás van folyamatban, a továbbiakban egy - szerintem - kellően ütős moderátori csapat gondoskodik majd a rendről és arról, hogy a jövőben a fórumban inkább szakmai párbeszéd legyen, mintsem kötetlen személyes chat, illetve a hírhedt "mindentudó dilettánsok" monológjai. Ezt a váltást látványosan kell bevezetni, úgy, hogy aki a közelmúltban kiábrándult, az most visszataláljon. Ez amolyan marketingfogás.

Mindemellett a portál megítélése és népszerűsége sokkal jobb és egyre jobb, de lehetne még jobb is! Fontos tudni, hogy a fórum átfestése csak az első eleme volt a Radiosite.hu komplex megújulásának, a többit meg majd úgyis meglátjátok. :) Nyugi, nem marad ez az állapot, hogy a portál sárga-zöld, ez meg kék.

Összegezve tehát, úgy gondoltuk, hogy egy kis frissítés már szükséges volt.

A másik fontos tényező az volt, hogy a korábbi, "beágyazott" fórum különféle böngésző-kompatibilitási hiányosságok miatt tele volt hibákkal (talán Firefox-szal jelent meg egyedül jól), arról nem is beszélve, hogy ha valaki belinkelt egy nagyobb képet, szétcsúszott az egész, mobilokon, tableteken használhatatlan volt, a radiosite-os linkeket rossz helyre nyitotta meg, emellett pedig egyszerűen puritán és ronda volt a megjelenése...

Arról, hogy az új szép-e, vagy sem, hetekig vitatkozhatnánk, nyilván nem tetszhet mindenkinek, de mivel a többség érdekeit vesszük figyelembe és eddig a visszajelzések döntő többsége pozitív, nem hiszem, hogy változtatásra, neadjisten egy teljesen más megjelenésre lenne szükség. Ettől függetlenül várnám javaslataidat, esetleg konkrét elképzeléseidet arról, hogy szerinted mi lenne szép a színek, formák, alakzatok, esetleg a logo tekintetében.

A méretről meg annyit, hogy kiment a divatból a fix szélességű fórum, például a widescreen monitorok gyors terjedése miatt. Egy 1024-es fórummal nem lehetne kihasználni rendesen az ilyen képernyők adottságait, ez viszont illeszkedik minden megjelenítőhöz. Arról nem is beszélve, hogy ez nem egy hírportál, ahol szerkesztett, kötött megjelenítésű cikkek vannak, hanem egy olyan oldal, amin olykor hosszú okfejtések, széles linkek és nagy képek is helyet kaphatnak.

Mivel - ahogy már írtam - többség érdekeit nézzük és a többségnek nem 1920×1080-as képernyőfelbontása van, hanem 1024×768, valamint 1280×1024 (16:9-es kijelzőkön 1280×800), ezért azt tudom javasolni, hogy ha nem tetszik, vedd kisebbre a felbontást. Így nyilván nemcsak a Radiosite.hu fóruma problémás az esetedben.

Még egyszer köszönve a véleményt,
Admin
 #64615  Szerző: djlacee

Nekem 1280*1024-ben olyan szinten betölti a teljes képernyőt, hogy ennél korrektebb nem is lehetne.
 #64614  Szerző: Cicoo

ropi21 írta:
IstvánB írta:Wow. Új design. ^^
eléggé undorítóan gusztustalanul csúnya...
Ezek szerint nem csak nekem nem tetszik. :blush:
 #64611  Szerző: LuciFerko

"Majd megszokod..." ;)
 #64603  Szerző: ropi21

legalább lenne 1024-re méretezve és középre igazítva
 #64594  Szerző: Gyurii91

Furcsa picit, de megszokható... :unott:
 #64593  Szerző: ropi21

IstvánB írta:Wow. Új design. ^^
eléggé undorítóan gusztustalanul csúnya...
  • 1
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 542