szerintem a wakawakázás nem helytálló. A pesti éter legjobb délutáni műsora a zizi live. Nagyon fog hiányozni.
< no_rds >
admin írta:No igen, a pontosság kedvéért, sorry, fejben ez a dátum maradt meg egyben.tomee írta:?steve írta:Pontosan februárban hányadikán jár le a 96.4-es frekvencia engedélye?Itt (a site-on) az állt, hogy január 31, amit alátámaszt az is, hogy Koncz Robi ugye múlt pénteken el is búcsúzott, meg műsorvezetés sem volt szombat és vasárnap este.
Most ugye a Médiatanács ideiglenesen meghosszabbítja 60 nappal a lejáró frekvenciákat, de ennek a legfontosabb feltétele, hogy ne legyen díjtartozása az adott rádiónak. A Roxy több, mint 100 milliós tartozásával egyértelmű, hogy esélytelen bármilyen hosszabbításra is.
Legfrissebb információnk szerint a vártnál egy hónappal később, január 31-én hallgat el a Sztár FM, de a Roxy Rádiónak sincs már sok hátra. Utóbbit a hétvégén már többször is lekapcsolták, a rádió munkatársától azonban megtudtuk: nem adják fel ilyen könnyen.
http://www.radiosite.hu/index.php?optio ... &Itemid=90
Nem lehet tudni, hogy mikor hallgatnak el, mindenesetre február 24-én biztos. Addig tart a jogosultság.
tomee írta:?steve írta:Pontosan februárban hányadikán jár le a 96.4-es frekvencia engedélye?Itt (a site-on) az állt, hogy január 31, amit alátámaszt az is, hogy Koncz Robi ugye múlt pénteken el is búcsúzott, meg műsorvezetés sem volt szombat és vasárnap este.
Most ugye a Médiatanács ideiglenesen meghosszabbítja 60 nappal a lejáró frekvenciákat, de ennek a legfontosabb feltétele, hogy ne legyen díjtartozása az adott rádiónak. A Roxy több, mint 100 milliós tartozásával egyértelmű, hogy esélytelen bármilyen hosszabbításra is.
steve írta:Pontosan februárban hányadikán jár le a 96.4-es frekvencia engedélye?Itt (a site-on) az állt, hogy január 31, amit alátámaszt az is, hogy Koncz Robi ugye múlt pénteken el is búcsúzott, meg műsorvezetés sem volt szombat és vasárnap este.