RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#64714  Szerző: ropi21

admin írta:Ennyiből az miért nem probléma, hogy a fórum phpbb alapú és nem saját fejlesztésű php-s?
az különösebben nem érdekel, és ha titeket sem zavar, hogy elvileg elég könnyen fel lehet törni, akkor falura jó ez kategória
a skin az már más kérdés, mert azt két kattintás telepíteni
 #64713  Szerző: markfelt

ropi21 írta:ps1: látom nem értettétek meg a lényeget: nem a dizájnváltással van a fő bajom hanem hogy ez a skin egy gyári gagyi alap
Ja, értem. Ez újdonság!
Ennyiből az miért nem probléma, hogy a fórum phpbb alapú és nem saját fejlesztésű php-s?

Lehet, hogy 100%-ban saját tervezésű design, 100%-ban saját fejlesztésű fórummotor és 100%-ban saját fejlesztésű kutyagumi kellett volna, de ha a pötyögés és monitorbambulás lenne a kedvenc elfoglaltságom, akkor lehet, hogy még szűz lennék...
 #64711  Szerző: ropi21

admin írta:Álnév mögött
nem mintha engem például ne lehetne megtalálni 2perc alatt ésvagy nem ismerne innen a fórumról akár személyesen jópár ember :lol:

ps1: látom nem értettétek meg a lényeget: nem a dizájnváltással van a fő bajom hanem hogy ez a skin egy gyári gagyi alap
ps2: erősebb moderáció nem ártana offtopicon kívül
 #64701  Szerző: donder

sajnos nem. nekem nagyon is elment még a rádiózástól is a kedvem... :wailing: :mellow:
 #64700  Szerző: markfelt

donder írta:
admin írta: Annak természetesen nem örülök, hogy elhagyja a fedélzetet pár intelligens és a fórumon is aktív ember, viszont folyamatosan jönnek újabbak, tehát "hanyattlásról" szó sincs, ahogy ezt itt páran be akarják állítani. :)
Ez mind rendben is van, sőt.. Viszont azoknak akik várnának is valamit az oldaltól (ezt most ne vedd sértésként) azok azt látják hogy téboly az egész, és nincs lassan egy topik sem amelyik ne lenne tele veszekedéssel, s ettől sajnos elmegy az ember életkedve is, nem csak a fórumozási kedve.. :o :o
Szerintem túlzol.
 #64699  Szerző: donder

admin írta: Annak természetesen nem örülök, hogy elhagyja a fedélzetet pár intelligens és a fórumon is aktív ember, viszont folyamatosan jönnek újabbak, tehát "hanyattlásról" szó sincs, ahogy ezt itt páran be akarják állítani. :)
Ez mind rendben is van, sőt.. Viszont azoknak akik várnának is valamit az oldaltól (ezt most ne vedd sértésként) azok azt látják hogy téboly az egész, és nincs lassan egy topik sem amelyik ne lenne tele veszekedéssel, s ettől sajnos elmegy az ember életkedve is, nem csak a fórumozási kedve.. :o :o
 #64697  Szerző: egon2

Sziasztok!

Egy cikket ajánlok figyelmetekbe,amelyet a Gazdasági Rádió weboldalán olvastam:
A növekedés délibábja után hiperinfláció fenyeget :http://gazdasagiradio.hu/cikk/59180/

Bízzunk benne,hogy nem így lesz.
 #64692  Szerző: markfelt

Ő, én a 2. pontra válaszolnék. :)

Tudom, hogy Te is írtad, hogy kell frissítés, de ez bizonyos időközönként automatikus. Tervezett volt, a logo is elkészült már tavaly december elején.

Én nem veszem csesztetésnek, pláne szivatásnak, ha valaki leír egy negatív véleményt. Sőt, kifejezetten örülök neki, ha olyan stílusban teszi, mintha itt állna előttem és a szemembe mondaná. Álnév mögött azonban mindenkinek hirtelen háromszor akkora szája lesz, mint valójában. Igazából jót szórakozok az ilyeneken. :)

Tartom, hogy a design csere egy jó döntés volt, melyben nem tud befolyásolni egy, vagy két júzer, de még 30 sem, úgyhogy hibáztatni senkit - pláne magadat - nem kell. :)

Annak természetesen nem örülök, hogy elhagyja a fedélzetet pár intelligens és a fórumon is aktív ember, viszont folyamatosan jönnek újabbak, tehát "hanyattlásról" szó sincs, ahogy ezt itt páran be akarják állítani. :)

A portál még sosem volt ilyen látogatott, mint most és a fórum látogatottsága is nőtt(!). Az viszont igaz, hogy a fórum "tortaszelete" az összlátogatottságban kisebb lett az elmúlt hónapok alatt, ARÁNYAIBAN, azonban még így is hónapról-hónapra egyre többen kattintanak ide.
 #64689  Szerző: donder

Kedves fórumozók/adminok/moderátorok... (Nyugodjatok meg, nem a búcsúlevélt írom...)
Lenne egy (szerintem igen nagy) kérdésem...
Miért van az hogy körülbelül 2005 (vagy kitudja mióta működik az oldal maga, és az előző fórum) óta mindidáig olyan jónak családiasnak, mindent kibeszélhetőnek tartottam itt? És az miért van hogy az utóbbi kb. fél évben a bolondokházát játszáttok el itt?? :wailing:
Mikor benézek egy-egy topicba, mindig azt látom hogy folyik valami valami vita... MIÉRT?? MI TÖRTÉNT VELETEK??
Idáig azért jöttem fel az oldalra, mert vártam azokat a hozzászólásokat, amik ösztönzik az embert hogy bővebben belemerüljön a rádiózás rejtelmeibe, világába, és önmagába a rádiózásba, mert mint tudjuk rádiózni jó.. :o
Eddig jónéhány emberrel kicsit közelebbről is megismerkedtem, és nem úgy hogy egy "álnév" van maguk előtt...
Ők mindig is arra ösztönöztek (sőt még ma is) hogy folytassam, ne hagyjam abba... (Ők tudják kiről/miről beszélek).
A másik...
Ez a fórum-skin-es "ügy"...
Igaz, az én ötletem volt hogy legyen egy kis fórumfrissítés, de nem gondoltam hogy ekkora port kavarhat. Admin jónak látta, megtette... Ezért ne őt úgym. "szivassátok", "cse*ztessétek" hanem engem, mert az ötletgazda én voltam...
3.) Szeretnék egy vagy több indokot/érvet hogy miért maradjak itt, és hogy miért ne menjek rgo ne menjek el...
Várom a válaszokat, nem sértődöm meg!
 #64687  Szerző: donder

SzD írta:Kár. :(
Rövid időn belül már a második értékes tag hagy itt minket.
Lassan itt a harmadik is.. :)
  • 1
  • 318
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 542