RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#65119  Szerző: Snake

OFFolok tovább.
Kedves admin(ok) jelenleg már mindenki moderátor admin, meg globális lóf@sz.
Kicsit furcsa a moderálási elvetek, bár gondolom h szakmai háttérmegvitatás van őnagyságotoknál az egyes dolgokról, mégis úgyérzem h egyes témákban nagyon engedékenyek vagytok, ebből eredendően akinek még van kis esze az felkapja a vizet és ordítani kezd (én) és azt moderáljátok aki a gyökér állatok miatt nemtud uralkodni magán. Vannak ezek a 10IQ-s motorikus provokátorok! Vagy kiirtjátok ezeket innen vagy elhúzunk. Köszönöm a szót.
 #65108  Szerző: markfelt

Kedves Mindenki!

Ad 1: Ez egy rádiós szakmai fórum és nem zenei.
Az olyan véleményeket, amik az adott témától eltérnek, moderáljuk. Van zene topic.

Ad 2: Gyurii19 különösebb szakmai háttér, s sok esetben puszta logika nélkül jelent ki kapitális baromságokat nem először, hanem körülbelül, sőt, pontosan hétszázhetvennegyedszer, önmagát többször ismételve. A fórum színvonala és pozitív megítélése érdekében - amennyiben nem változtat hozzáállásán - nem kérünk a továbbiakban a megnyilvánulásaiból.
 #65106  Szerző: Mikee0824

admin írta:
Gyurii91 írta:Ilyen zenétől lenne minősége a rádiónak...
Az ilyen jellegű, teljesen laikus, szubjektív kijelentéseket utolsó alkalommal nem moderáltam.
Kedves admin! Szólásszabadsag van, és ez egy véleményfórum is, nem? Amíg kultúrált stílusban folyik a csevegés, semmi ok a moderálásra.
 #65105  Szerző: Mikee0824

Gyurii91 írta:Bárányék is pop-rnb műfajba mozognak? :oops: :lol:
Gyuri! Most viszonozlak! Le a kalappal előtted!
 #65103  Szerző: Mikee0824

DWC írta:Akkor sorban. Nem sláger nem lesz, hanem igazi mai sláger, tehát ne várd, h az R1 játssza. A danubius light elektronikus zenei műsor volt, a R1 pop-rnb rádió. A pvd let go, és amit linkeltetek már közel sem igazi trance, de még nem áll annyira közel a pophoz, mint DG dalai. DG dalaiban rnb énekesnők vokáloznak, ami szintén kozelebb hozza a dalokat a pop rajongókhoz. A house egyébként is popularisabb műfaj, mint a trance. Azért gondolni kell a háttérrádiózókra is. Egy szó, mint száz, ha én válogatnam a R1-en a zenéket, én sem jatszanek trance-t. Más valamit meghallgatni mp3 lejátszón, youtube-on, mint rádióban, mondjuk munka, tanulás stb. közben. Viszont DG-t minden további nélkül.
Azt mondod, hogy R1 pop-rnb rádió. DG pedig se pop, se rnb, mégis belefér az R1-be szerinted? Mert azért azt ne mondja nekem senki, hogy a Love Is Gone pop. Amúgy megmondom, hogy bizonyos országokban a pop a kellemes gitárzenét jelenti, mint pl. a brit Travis. Ja és Bárány Disco's Shit-je talán nem egy elektronikus dance-műsor? Ne haragudj DWC, de nem igazán értelek...
 #65097  Szerző: markfelt

Gyurii91 írta:Ilyen zenétől lenne minősége a rádiónak...
Az ilyen jellegű, teljesen laikus, szubjektív kijelentéseket utolsó alkalommal nem moderáltam.
 #65095  Szerző: Gyurii91

Bárányék is pop-rnb műfajba mozognak? :oops: :lol:
 #65093  Szerző: DWC

Akkor sorban. Nem sláger nem lesz, hanem igazi mai sláger, tehát ne várd, h az R1 játssza. A danubius light elektronikus zenei műsor volt, a R1 pop-rnb rádió. A pvd let go, és amit linkeltetek már közel sem igazi trance, de még nem áll annyira közel a pophoz, mint DG dalai. DG dalaiban rnb énekesnők vokáloznak, ami szintén kozelebb hozza a dalokat a pop rajongókhoz. A house egyébként is popularisabb műfaj, mint a trance. Azért gondolni kell a háttérrádiózókra is. Egy szó, mint száz, ha én válogatnam a R1-en a zenéket, én sem jatszanek trance-t. Más valamit meghallgatni mp3 lejátszón, youtube-on, mint rádióban, mondjuk munka, tanulás stb. közben. Viszont DG-t minden további nélkül.
 #65089  Szerző: Gyurii91

Ilyen zenétől lenne minősége a rádiónak...
 #65088  Szerző: SzD

Zoey írta::yeah: Ez nagyon nagy! És simán játszhatná akármelyik kerrádió...
És van olyan, ami játssza is.
Viszont megkérnélek rá Titeket, hogy ezt már ne itt beszéljétek ki, hanem mondjuk a Zene topikban. Ne offoljatok!
Köszi.
  • 1
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 482