RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#65256  Szerző: szemilan

Bence írta:
olvaso1 írta:
lali87 írta:Nekem gyanús ez a "Ideiglenes médiaszolgáltatási lehetőség". Mit gondoltok?....
Van egy olyan fura érzésem hamarosan már az MKR fog szólni a 102.1-en ;) Szalai néniék elintézhetnék...
És legalább addig is lenne értelmes műsor rajta. Amíg meg nem pályáztatják.
A 102.1 már meg van pályáztatva...

http://www.mediatanacs.hu/hirek.php?hir_id=468
Ez már több mint 1 éves :D

"Budapest, 2009. november 23"
Jó munkához idő kell. :lol: :twisted:
Amúgy a pályázatok résznél találtam.
 #65253  Szerző: Bence

olvaso1 írta:
lali87 írta:Nekem gyanús ez a "Ideiglenes médiaszolgáltatási lehetőség". Mit gondoltok?....
Van egy olyan fura érzésem hamarosan már az MKR fog szólni a 102.1-en ;) Szalai néniék elintézhetnék...
A 102.1 már meg van pályáztatva...

Ez már több mint 1 éves :D

"Budapest, 2009. november 23"
 #65252  Szerző: szemilan

A 102.1 már "mondhatni" meg van pályáztatva. Igaz még, csak a meghallgatásoknál tartanak. Hamarosan be lehet majd adni rá a pályázatokat is.

Egyébként lehet tudni, hogy hétfőtől szólni fog rajta valaki, vagy sem?
 #65248  Szerző: mimi

Csomó más freki is lejár, éppenséggel szólhat az MKR a 89.5-ön is, mégiscsak az a legértékesebb. Máriának meg Lánchídnak szerencsére már megvan a frekije Budapesten, úgyhogy nem kell elcseszni minden lejáró frekvenciát :)
 #65247  Szerző: mimi

csokie írta:
LuciFerko írta:olaszoknál akkor meg miért van olyan soksok rádió?
Mert ott sok a nem fizető/kalóz adás :D Médiatörvény náluk ismeretlen. :D
Fogalmam sincs, mi a helyzet Olaszországban törvényi szabályozás terén, de valami biztos van; bár szerintem ezt úgy oldották meg, hogy az összes jelentős tévé Berlusconi kezén van, a többivel meg nem foglalkoznak...
 #65246  Szerző: lali87

Nekem gyanús ez a "Ideiglenes médiaszolgáltatási lehetőség". Mit gondoltok?....
 #65183  Szerző: csokie

LuciFerko írta:olaszoknál akkor meg miért van olyan soksok rádió?
Mert ott sok a nem fizető/kalóz adás :D Médiatörvény náluk ismeretlen. :D
 #65182  Szerző: nords

1. Sok sikert a Táska-stábnak. De ennyi műsorkészítőre hány hallgató jut majd? :) - nem rosszfejkedésből kérdem.

2. Én sok 15-25 évessel érintkezem, rádiózók aránya kb 15 százalék.
 #65181  Szerző: Snake

nords írta:Kár érte nagyon,de valjuk be...Budapestre nem kell ennyi rádió. Sőt,az országba se. Nem tudom elhinni, hogy 7 millió ember hallgat rádiót. A fiatalok 80százaléka mp3 hallgató, az idősek elvannak a politikai adókkal, a huszonévesek a kocsiban cd-znek. Jellemzően. Szerintetek?
Az én ismerőseim 97%a rádiózik 10-99éves korig.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 65