RADIOSITE Fórum

• AM-DX

#65479  Szerző: LuciFerko

Gyurii91 írta:
Zsolt írta:
Gyurii91 írta:Dinamikusan: MAGYAR_KATOLIKUS_RADIO ^^
Hát egyrészről a katolikus szó 9 karakterből áll. Másrészről a Szent István rádió előtt egységesen MKR_(frekvencia) (tehát pl. MKR_91.8) volt a PS mindenhol, tehát ha tippelni kell én erre a formulára tippelek.
1. Csak vicceltem
2. Tudom
3. Nem az a villogós hanem, az balra elmozgó típusra gondoltam, olyan Szabadkai rádió style... ;)
Aztne.
 #65478  Szerző: Gyurii91

Zsolt írta:
Hát egyrészről a katolikus szó 9 karakterből áll. Másrészről a Szent István rádió előtt egységesen MKR_(frekvencia) (tehát pl. MKR_91.8) volt a PS mindenhol, tehát ha tippelni kell én erre a formulára tippelek.
1. Csak vicceltem
2. Tudom
3. Nem az a villogós hanem, az balra elmozgó típusra gondoltam, olyan Szabadkai rádió style... ;)
 #65476  Szerző: Zsolt

#65471  Szerző: Gyurii91

Dinamikusan: MAGYAR_KATOLIKUS_RADIO ^^
 #65440  Szerző: csokie

Csak nehogy aztán majd FM-en tényleg KATRADIO legyen majd kiírva az MKR-nek :D
 #65438  Szerző: LuciFerko

csokie írta:Jut eszembe LuciFerko videójáról:
küldenek az AM állomások is "RDS"-hez hasonló kódokat? vagy csak te írtad be a rádiók nevét külön?
én írtam be :)
 #65436  Szerző: csokie

Jut eszembe LuciFerko videójáról:
küldenek az AM állomások is "RDS"-hez hasonló kódokat? vagy csak te írtad be a rádiók nevét külön?
 #65379  Szerző: chab7

A fényjelenségek lehetnek a folyékony kőzet fényei amik elszabadulnak a kéregmozgásokban (mármint amiket barlangokban/bányákban láthatnak). Ezek miért ne járjatnának elektromos jelek kíséretével. Ha így van, akkor végül is meg lehet ezt jósolni sima rádióamatőr módra.
Ha valaki ilyet hall, szóljon hogy felkészülhessünk. ;)

Amugy most nézem, hogy este 10 körül is volt utórengés és most alig egy fél órája mégegy:
http://www.seismology.hu/index.php?opti ... 54&lang=en
igaz ezek 3-as alattiak voltak.

A szombati még krátert is okozott:
http://www.idokep.hu/hirek/utorenges-es ... foldrenges
  • 1
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 402