Jókat írsz! Nekem a mai napig jönnek olyan emailek heti szinten 3-4, hogy mért játsszunk annyi újdonságot. A Sláger rádiós zenéket keresik sokan! Nálunk is rengeteg új dal szól. Van hogy naponta kerülnek fel új dalok. Már jártam többször úgy, hogy rajtunk kívül 1-2 kis rádió játszott egy új zenét. Külföldön szép karriert futott be, itthon meg a nagyok le sem adták és szép csendben elsorvadt az adott zene. A Neo lehetne egy erős top40 rádió, rengeteg új dallal, amibe azonban már nem férne bele Laura Branigan, vagy az ős Laid Back! Most olyan rádió, aki nem találja a helyét. Néhány héttel ezelőtt nekem egységesebbnek tűnt! Ekkora lefedettséggel nem kell izgulniuk.Egyébként az általad említett országokban, ahogy írtam sok az angol, német, vagy amerikai tulajdonban lévő rádió, ahol az anyacég azonnal küldi az új dalt, míg neked, vagy nekem meg kell vennem ha már meg lehet vagy megpróbáljuk levadászni a netről. Már csúszásban vagyunk.
Az itthoni zenetévék sosem voltak frissek. Max 1-2 előadó tekintetében! Az MTV, VH1 amikor még Angliából jött, valóban jó és friss volt. Én nem hallgatom a BBC-t, mert nem szeretem az angol stílust és egyre furább zenéket játszanak. Nézd meg az angol top 40-et!A Radio DeeJay egyedi volt. És mivel az addig hallott rádióktól teljesen eltért így könnyen meg is jegyezték, plusz ők is megkapták az olaszoktól az új zenéket. A hallgatottsági adatok meg nem tükrözték, hogy marhára közkedvelt rádió lett volna, csupán a réteg akinek szólt az hangoztatta hogy neki tetszik! Színfolt volt.