RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#65704  Szerző: Zoey

Hát csak gratulálni tudok az egyébként elég gyenge hallgatottsági adatokkal büszkélkedhető Juventusnak, hogy pont azokon a helyeken szüntették be adásukat, ahol még ahhoz képest a legerősebbek voltak... :S
De azért a honlapot kell havonta cserélgetni, elvégre az valóban fontos :sealed: (meg sem találtam ezt a hírt az oldalon, hol van?)
 #65702  Szerző: Gyurii91

Ati7 írta:Sőt!
Nálam a 89.6 nyomta ki Juvét!-szerbiai-magyar adó
Szabadkai rádió 89,6 (Szabadka)

Igen jó terjedés van dél felől. Horvát, szerb adók itt is jönnek.
 #65701  Szerző: markfelt

olvaso1 írta:Mi lehet a háttérben amúgy?
Az, hogy - Magyarországon - lassan már egy cipészműhely is jobb biznisz, mint egy rádió.
 #65700  Szerző: Gyurii91

GRATULÁLOK! Ebben a rádiókban igen sz*rul ellátot megyében, ezt is megszüntették. Remélem fog helyette szólni valami, és nem MKR, Mária, Európa, vagy Lánchíd.

Amúgy egy csaj csinálta a 4 órás műsort, és Orosz Sanyi. Tudom ki Ő (csak Ő nem engem) szoktam vele találkozni, ha összefutok vele lehet megkérdem mi lett. :blush:

Szóval esetleg délutáni műsor vége ha megvan valakinek, Én nem is tudtam, és nem is voltam otthon, csak 19:00-től.
 #65699  Szerző: szemilan

Valakinek az utolsó percek esetleg? Helyi stáb elköszönt, vagy hasonló?
Mi lehet a háttérben amúgy?
A frekvenciák tudtommal még nem jártak le. Leghamarabb az orosházi járt volna le. (Februári hónap) Nem kaphattak hosszabbítást talán?
 #65695  Szerző: Mipi

admin írta:
Gyurii91 írta:Békéscsaba 100,9 meghalt, 100,8-n NEO FM szól. ^^
A rádió éjfélkor befejezte a műsorszolgáltatást az összes Békés megyei frekvencián.
Huh! Ezt nem is gondoltam volna! Semmi jel nem volt róla hogy megszűnnek. Most nézem a weboldalukat hogy ott is ki van írva!

http://juventusvip.hu/
 #65693  Szerző: markfelt

Gyurii91 írta:Békéscsaba 100,9 meghalt, 100,8-n NEO FM szól. ^^
A rádió éjfélkor befejezte a műsorszolgáltatást az összes Békés megyei frekvencián.
 #65691  Szerző: Ati7

Sőt!
Nálam a 89.6 nyomta ki Juvét!-szerbiai-magyar adó
 #65689  Szerző: Gyurii91

Békéscsaba 100,9 meghalt, 100,8-n NEO FM szól. ^^
 #65123  Szerző: Sokol404

Gabeedj írta:Milyen irányba is mehetne a Juve?Tudom ami volt azt nem érdemes zargatni,de én azt gondolom ,hogy a Juventusnak jót tenne,ha fiatalok felé nyitna egy picit.Régen elég vegyes zenei kínálata volt és etalon az emberek hétköznapi életében.Voltak nagy nevek, Kovács Mber Laci,Suri Imi,Kósa L Adolf ...Voltak jó műsorok,esténként is ,akár a beszélgetős részét nézzük és minőségi zenei szelekt működött.Emlékszem,hogy sok olyan dal ment,amit a Juve futtatott fel..Idős, fiatal szerette .Műsorvezetők nem gépek voltak,hanem emberek és hozzánk szóltak,barátságos hangnemben.Kicsit morbid amit mondok,de a Juventus olyan volt mint a család rádiója ,kereskedelmi köntösbe bújva:) A régi Juventus rádiós összkép lenne szerintem a megoldás a helyes irányba!

:yes: :yes: :yeah: :party: :party:
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 260