RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#65813  Szerző: Zoey

Várpalota: Mária Rádió (vs. Lánchíd Rádió)
Szeged: Európa Rádió (vs. Klubrádió, Juventus, Hang-Mix, INFACTO, MKR)
Szolnok: Amadeus Rádió Kft. (vs. Radio Szolnok, Radiosound, Juventus, R1, INFACTO, Gong, MKR)
Miskolc: Mátra Centrum Kft. (vs. Klubrádió, Radiosound, Juventus, Sunshine Rádió, ex. Rádió Eper, OBS Kft.)

Azért érdekes, hogy az MKR azért közel sem nyer el minden frekvenciát, igaz, a vallái adókat együtt nézve így is óriási előnyben vannak.
Szegeden, Szolnokon, Miskolcon volt elég sok pályázó, érdekesek az eredmények.
Őszintén sajnálom, hogy Miskolcon nem a helyi pályázó nyert, itt lett volna az esély, hogy végre - oly sok idő után - ismét lehet egy teljes mértékben helyi rádiónk, ehelyett lesz ismét egy hálózatos rádiónk, ami érzésem szerint a Gazdasági Rádió. A Sunshine is jobb lett volna, de hogy még egy hálózat?! :(
Persze majd kiderül, mi is ez valójában, a hálózatra abból következtetek, hogy máshol is pályázott, és mert annyira rejtélyes...
Ma vagy 10-szer klikkeltem az NMHH honlapjára, van-e már eredmény, és elárulom, nem ezt vártam. Csalódott vagyok - és gondolom ezzel nem vagyok egyedül -, mert ki tudja, mikor lesz újra legközelebb esély arra, hogy helyi rádió legyen Miskolcon.
 #65812  Szerző: mimi

Valóban, véssétek be a földrajz egyesemet.
TG, arra nem gondoltatok esetleg, hogy megkeresni őket azzal, hogy gyakorlatilag már készen álltok egy rádióval és valahogy együttműködhetnétek?
 #65810  Szerző: TG

LuciFerko írta:Mátra nem helyi?
A Mátra névből és a cég bejegyzési helyéből (Pálosvörösmart) ítélve....?
 #65809  Szerző: LuciFerko

Mátra nem helyi?
 #65807  Szerző: TG

LuciFerko írta:azt gondoltam értékelik, hogy az Epernek van több éves tapasztalata már...
Én meg azt, hogy helyi..
 #65806  Szerző: LuciFerko

azt gondoltam értékelik, hogy az Epernek van több éves tapasztalata már...
 #65805  Szerző: TG

LuciFerko írta::( min bukott el?
Nem tudom egyenlőre megmondani..Mátra centrum kft. nyert..
 #65804  Szerző: LuciFerko

:( min bukott el?
 #65803  Szerző: TG

LuciFerko írta:ugye az epresek?
Nem :(
 #65802  Szerző: LuciFerko

ugye az epresek?
  • 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158