RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#66140  Szerző: Roger

El nem tudom képzelni, hogy mit fognak műsorra tűzni az m2-n, ami meg is fogja majd a fiatalságot.
Nem hinném, hogy a maiak néznének olyan műsorokat mint a Juli-Suli, a Delta, a Cimbora... Mert, hogy mi ezeket szívesen néztük. De azóta sok minden megváltozott. Inkább néznek Minimax-ot, CN-öt, Disney C-t. :|
Hát majd gyereknapon meglátom :shock:
 #66048  Szerző: MTI

Süveges Gergő blogjában már az szerepel, hogy az új m2 első tematikus napja - amely előrevetítené a majdani ifjúsági csatornát - nem március 15-én lesz, hanem majd csak gyereknapon. Legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint. Az ok a szokásos, egyelőre nem tudni, ahogy azt a Zimmer Feriben mondták kinek mennyi a "ráfizetésből", azaz nincs pénz. Legalább is ami lenne, az sincs még szétosztva.
 #65961  Szerző: mimi

Nem egy nagy veszteség...
 #65938  Szerző: LuciFerko

mimi írta:
mimi írta:
LuciFerko írta:inkább UHF-nél van az. Amúgy meg kabhegy vételkörzete is mono, OIRT :)
Meg a pécsi RTL is.
Ja, benéztem, valamiért a nagykanizsai O1-re gondoltam. Jobban belegondolva, lehet, hogy Szentes O10 is mono :) A Széchenyi-hegyről egyébként az O1 mellett a 41-es csatornán is gerincadóként adják az m1-et, mintha le is akarták volna kapcsolni már az O1-et, de ezt már a digitális átállás fogja megoldani...
Tudom tapasztalatból, hogy pl Előszálláson sok helyen szellemképest a 41, de az O1 tökételes. Csak nyári délutánokon belerondítanak az oroszok :)
 #65937  Szerző: mimi

mimi írta:
LuciFerko írta:inkább UHF-nél van az. Amúgy meg kabhegy vételkörzete is mono, OIRT :)
Meg a pécsi RTL is.
Ja, benéztem, valamiért a nagykanizsai O1-re gondoltam. Jobban belegondolva, lehet, hogy Szentes O10 is mono :) A Széchenyi-hegyről egyébként az O1 mellett a 41-es csatornán is gerincadóként adják az m1-et, mintha le is akarták volna kapcsolni már az O1-et, de ezt már a digitális átállás fogja megoldani...
 #65931  Szerző: LuciFerko

Siófokra minek? :blush:
 #65928  Szerző: markfelt

Ahogy a siófoki és keszthelyi analóg átjátszó is egy kalap szar.
 #65920  Szerző: mimi

Meg a pécsi RTL is. Amúgy a legfeleslegesebb adó a szegedi O8-as, mert a 26-os csatornát az egész városban egy darab dróttal lehet fogni, az O8-at meg még azelőtt telepítették, épp akkora, hogy az északi városrész paneljainak közösségi antennarendszereivel jobban lehetett fogni, mint Szentest, de azon kívül sehol semmivel nem jön...
 #65919  Szerző: LuciFerko

mimi írta:Ja, csak hogy nézne már ki, hogy az egész naaaagy Pest-Budán csak mono hanggal érhető el :)
Az nem lehet még, hogy az alacsony freki+nagy térerő párosítás miatt könnyen fordulhatnak elő vételi zavarok (mint pl. visszaverődő jelből adódó szellemkép), és ez is indokolja?
inkább UHF-nél van az. Amúgy meg kabhegy vételkörzete is mono, OIRT :)
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 235