RADIOSITE Fórum

• Code FM - Miskolc - 88.7 MHz

#66082  Szerző: CL73

Szerintem a "megmondóember" és az "elmebeteg" a.) ismeri egymást, b.) ugyanaz a személy, csak nem tud róla.. :D
 #66017  Szerző: Galaxy

Dealer írta:Sziasztok!Én új vagyok itt.Itt lehet véleményt formálni a rádiókról?Sajnos ahol lakom,nem lehet ezt a rádiót frekvencián hallgatni,csak a neten tudom.Hogyan tudnék a rádióval kapcsolatba lépni?Szeretném magam kipróbálni a rádiózásban.
Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok!
Hali!

Üdv a fórumon! Fórumszabályzat elolvasását javaslom Neked, mint újoncnak. ha megvolt akkor oké. mindent tégy a szabályzat szerint, és nem lesz semmi gond :) Kapcsolatba lépni velük minden bizonnyal a weblapjukon megadott elérhetőségeken lehet...
Jó fórumozást!
 #66016  Szerző: Dealer

Sziasztok!Én új vagyok itt.Itt lehet véleményt formálni a rádiókról?Sajnos ahol lakom,nem lehet ezt a rádiót frekvencián hallgatni,csak a neten tudom.Hogyan tudnék a rádióval kapcsolatba lépni?Szeretném magam kipróbálni a rádiózásban.
Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok!
 #66006  Szerző: Galaxy

Ez a topik melegágya a rendszeresen elburjánzó baromságnak, mely általában egy rádióhoz közeli személy, egy megmondóember, és egy "elmebeteg" ámokfutó között szokott kirobbanni, nehogy azt higgye bárki, hogy a rádió tulaját a saját topikrombolása miatt nem fogjuk kitiltani a francba, ha eléri a 3. figyelmeztetést. Fontosnak tartjuk az objektív tájékoztatást, és az ON topik működést, így nem tudom támogatni az olyan hozzászólás törléseket, amik korrekt hangnemű negatív véleményt fogalmaznak meg a témában, akármennyire is kéri bárki azt...

Galaxy
 #65561  Szerző: JH

Értem Én az egészet!

De egy biztos! newmjoel hozzászólásai nem nagyon eredetiek.
Sajnos newmjoel nem rendelkezik ilyen humorral és ilyen szókinccsel!
Milyen jó egyeseknek hogy vannak emberek mögöttük... de azok az emberek lassan de tovább állnak...
Meg milyen jó hogy valakinek ennyi ideje van és folyamatosan a nap 24órájában a site-ot lesik...
irigylésre méltó...

rádióhoz:
nem frissül a crazy team, ha jól hallom és tudom Edy nincs már a rádió alkalmazásában de mégis ott van a honlapon
Gabcsy nincs fent, Crash kapitány nincs fent, a reggeli műsort vezető srác nincs fent...
röviden ennyit a naprakész információkról...
a hírek rendre késnek, vagy jó pár percel korábban van...
üzenőfal... hát ott csakis a jó marad meg... az építő kritikát nem nézik jó szemmel a crazyn belül... pedig ha megfogadnák sokkal jobb lenne a rádió...
de ennek már lőttek...
 #65435  Szerző: csokie

LuciFerko írta:csak aztán nehogy újabb galiba legyen ebből.
:D
a hangya galibája :D
 #65411  Szerző: jimmer

Hangya és newmjoel: figyelmeztetést kaptatok a szabályzat 5. pontja értelmében: személyeskedés. Kérlek benneteket, az ilyen jellegű beszélgetéseket privát üzenetben folytassátok.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 41