RADIOSITE Fórum

• Fúzió Rádió - Budapest XI ker. - 93.5 MHz

#118879  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

mlaszlo írta: Olyan nagy kár ezért a rádióért? Nem tudom milyen műsorokat adott, de a lefedettsége az nulla volt, a XI. kerületben még szabadtéren is alig lehetett fogni, monoban, zajosan jött, ráadásul olyan halk volt, hogy a rádiót majdnem maximumra kellett tenni, hogy hallani lehessen, de vigyázni kellett, mert ha elmozdultál és elkezdett sisteregni, akkor maga a sistergés meg igen hangos volt. Szerintem még a kerületben is alig tudtak róla, hogy ez létezik, mert az automata kereső meg se állt rajta.
A KolosRichárdba jártam a 2008/2009-es tanévben. A környéken, valamint a metrók mozgólépcsőin elhelyezett matricákról értesültem egyáltalán a létezéséről. Suliban telóval befogva elég érdekes műsorokat hallottam. Volt, hogy napközben hardstyle, vagy drum&bass zene szólt. De volt Barna hang is minden nap (A fúzió rádió adáshibája - ezt komolyan gondolták?).
Szerintem nem volt rossz rádió. Akartam is ide gyakornoknak jelentkezni akkoriban. E-mail-ben válaszoltak is, de a leegyeztetett időben senki nem engedett be a kapun. A címen kaputelefon sem volt a nevükön, és senki nem vette fel a telefont.
Most csak meglepődötten állok a dolog előtt. Facebook oldalukon semmi info, a weboldaluk nem él. Eltűntek?
 #109340  Szerző: Glenn

mimi írta:Kontakt?
Ja, igen, sorry. Az még megy, bár a lefedettsége alapján nem annyira "kisköz". :o
 #109318  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:Mehet ez is a temetőbe. Már nincs semmi a 93,5-ön, az adót is lekapcsolták egy évnyi csendsugárzás után. Ezzel eltűnt az utolsó kisköz is a budapesti éterből. :cry:
Olyan nagy kár ezért a rádióért? Nem tudom milyen műsorokat adott, de a lefedettsége az nulla volt, a XI. kerületben még szabadtéren is alig lehetett fogni, monoban, zajosan jött, ráadásul olyan halk volt, hogy a rádiót majdnem maximumra kellett tenni, hogy hallani lehessen, de vigyázni kellett, mert ha elmozdultál és elkezdett sisteregni, akkor maga a sistergés meg igen hangos volt. Szerintem még a kerületben is alig tudtak róla, hogy ez létezik, mert az automata kereső meg se állt rajta.
 #109311  Szerző: Glenn

Mehet ez is a temetőbe. Már nincs semmi a 93,5-ön, az adót is lekapcsolták egy évnyi csendsugárzás után. Ezzel eltűnt az utolsó kisköz is a budapesti éterből. :cry:
 #89697  Szerző: csokie

Tegnap voltam a vételkörzetben, csendet sugároztak végig. Néha törte meg csak a csendet a FACE.
 #68924  Szerző: DWC

A Budafoki-Karinthy sarkán csekkolom épp telóval (aka. 6-os villamos, Budafoki úti megálló). Halk sss kíséretében, de fogható. Amúgy nekem is fáj tőle a fülem. :gülü2:
 #66102  Szerző: LuciFerko

már van proci.
 #62967  Szerző: LuciFerko

adásproci meg luxus itt :gülü2: múltkor is majdnem beszakadt a fülem :S