RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#66124  Szerző: mimi

Ezt úgy szokták, hogy azt a csatornát vagy frekvenciatartományt, amit az egyik antennával fogsz, a másik antennán szűröd, így lehet közösíteni, másképp az léphet fel, hogy a másik antenna gyengébben, de ugyanazt veszi, és analóg adásnál szellemkép jelenik meg. Digitális adásnál fogalmam sincs, okoz-e ez valamilyen zavart.
 #66122  Szerző: djlacee

Nem a minőséggel van a gond, hanem a megvalósítással. Valahogyan azt a kábelt le is kell hozni a tetőről, levezetni a földszintre, stb. Nem tudom, hogy egy közös antennába fektessünk be a lépcsőházban, vagy legyen csak egyéni? Ki tudja, hogy másnak kell-e, használná-e, ráadásul a tetőantenna nem is a magyar adóknak kellene, mert a tv torony látszik a házból és valszeg egy darab dróttal is jönnek a magyar muxok (mint a lakótelep másik felén is, itt még nem tudtam tesztelni), hanem inkább az osztrák, cseh, szlovák csatornák miatt.
 #66120  Szerző: csokie

Minőség vagy a mennyiség a fontos? :D
 #66119  Szerző: djlacee

Az király lesz társasházban :D
 #66118  Szerző: csokie

Az a legjobb, ha külön-külön húzod le a kábeleket hozzá, ne legyen keveredés és jelveszteséged.
 #66096  Szerző: djlacee

Két különböző irányba néző tetőantennáról két külön kábelt kell lehozni, vagy egy elég?
 #66023  Szerző: mlaszlo

Megemelt teljesítménnyel sugároz Budapestről a C-multiplex

Február 4-től megemelt teljesítménnyel, az eddigi 39,8 kW helyett 50,1 kW-tal sugároz a budapesti Széchenyi-hegyi adóállomásról az UHF 62-es frekvencián a Mindig TV/Mindig TV Extra multiplexe.

Az A multiplex teljesítmény-emelésére jelenleg még nincs lehetőség nemzetközi frekvencia koordinációs megállapodások miatt.

A C multiplex a Duna HD és a Duna 2 Autonómia TV mellett a Mindig TV Extra szolgáltatás előfizetéses programjait tartalmazza.
 #63456  Szerző: csokie

Hány rádió férne még el a DVB-T jelenlegi multiplexeiben?
 #62995  Szerző: donder

centerweb írta: A hülyeséget arra értettem, hogy donder szerint hamarosan leszedik a Euronewst. A marketingfogással semmi problémám, sőt, nagyszerű!
cöcöcöö... Én azt csak arra értettem hogy a csatorna neve
Kód: Egész kijelölése
ENEWS/AXNPROMO
volt... ;)
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 203