RADIOSITE Fórum

• Gerilla Rádió - Dunaújváros - 99.1 MHz

#66274  Szerző: mlaszlo

Zenei téren elég érdekes ez a rádió, itt aztán tényleg sok minden megfordul, éjjel kicsit belehallgattam és nagyot néztem, 1 óra körül komoly zene ment rajta :oops:
 #66273  Szerző: Marko51

LuciFerko írta:
nords írta:tegyük hozzá, hogy a földrajzi adottságok miatt több pesti adó is elszól odáig... így mégnehezebb lehet.
Pár bandscan:
http://www.youtube.com/watch?v=U6cBszapI60
http://www.youtube.com/watch?v=bHH4-QrOVCw
http://www.youtube.com/watch?v=jQkSnvAi3xw
A mai napot idáig összegezve:
- Reggel 6 óra óta ugyanazok a hírek mennek
- a reggeli műsorvezető jött vissza, tehát már csak 1 műsorvezető van

Na Szalai Annamáriának lesz dolga, mert ez nem közműsor-szolgáltató rádió!
 #66269  Szerző: LuciFerko

nords írta:tegyük hozzá, hogy a földrajzi adottságok miatt több pesti adó is elszól odáig... így mégnehezebb lehet.
még a Rádió17 is! Jó kis DX hely amúgy.
 #66265  Szerző: nords

tegyük hozzá, hogy a földrajzi adottságok miatt több pesti adó is elszól odáig... így mégnehezebb lehet.
 #66257  Szerző: Roger

LuciFerko írta:remélem túlélik mert én meg szinte az EL-DO-n nőttem fel :(
Én is szerettem régen, aztán a Penta átváltott R24-be :shock: akkor nagyon megszerettem a 24-t, és sokáig függő is voltam, aztán az utóbbi pár évben hát :|, már nem az én ízlésemnek szól.
Marko51 írta:Szia!

Csak hogy tud! Mind 3 rádió nehéz helyzetben van!! Sőt amelyikben sok reklámot hallani, ott is gond van.
Nem a reklám mennyisége határozza meg, hanem mennyiért értékesíti :) Lehet a másik rádiók jobban állnak.

De igazad van 40-50 000 lakosú városban sok 3 rádió, sőt 1 elég lenne!

Lesznek még nagy változások a piacon :(

Üdv. Tamás

Roger írta::o ezt meg honnan?

Nem tudom, hogy mit miért, honnan, csak tegnap láttam "fészbúkon"...
De azt már rég tudni véltem hogy egy 40.000-50.000 lakosú város nem tud eltartani 3 rádióállomást. Főleg amiből 2 :sealed:, elég gyengén teljesít újabban.

De ha tényleg anyagi gondok, akkor miért hozzák nyilvánosságra a költözést, és akkor miért nem húzzák meg magukat valami "lyukban". :mellow: :oops:
Szia Tamás!

Nyilvánvaló hogy nem a reklám mennyisége, hanem a rádió(k) egész gazdálkodása.
Sajnos mindannyian tudjuk, hogy mi folyik a piacon :( Szóval tényleg szorítok.

Ja és ezt: "De ha tényleg anyagi gondok, akkor miért hozzák nyilvánosságra a költözést, és akkor miért nem húzzák meg magukat valami "lyukban". :mellow: :oops:" félreértés ne essék, nem gúnynak szántam. Ahhoz túlságosan :yes: a rádiót.
 #66255  Szerző: LuciFerko

remélem túlélik mert én meg szinte az EL-DO-n nőttem fel :(
 #66254  Szerző: Marko51

Szia!

Csak hogy tud! Mind 3 rádió nehéz helyzetben van!! Sőt amelyikben sok reklámot hallani, ott is gond van.
Nem a reklám mennyisége határozza meg, hanem mennyiért értékesíti :) Lehet a másik rádiók jobban állnak.

De igazad van 40-50 000 lakosú városban sok 3 rádió, sőt 1 elég lenne!

Lesznek még nagy változások a piacon :(

Üdv. Tamás

Roger írta::o ezt meg honnan?

De azt már rég tudni véltem hogy egy 40.000-50.000 lakosú város nem tud eltartani 3 rádióállomást. Főleg amiből 2 :sealed:, elég gyengén teljesít újabban.

De ha tényleg anyagi gondok, akkor miért hozzák nyilvánosságra a költözést, és akkor miért nem húzzák meg magukat valami "lyukban". :mellow: :oops:
 #66252  Szerző: Roger

:o ezt meg honnan?

#66250  Szerző: Marko51

Na igen, hamár tartozás miatt a másikból költözni kellett :)
Roger írta:(Akkor én is rosszul emlékszem.)

Holnap reggeltől az új stúdiójukból megy az adás.

"Megcsináltuk, beköltöztünk, kicsinosítottuk! Holnap reggel a város feletti vadonatúj stúdióból szól a Gerilla:)"

:yes:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9