RADIOSITE Fórum

• Gerilla Rádió - Dunaújváros - 99.1 MHz

#80172  Szerző: Snake

gyönyörű :vomit:
 #80171  Szerző: Tamas71

Gerilla helyett Mária Rádió? Állítólag a héten megtörtént az üzlet :)
 #75528  Szerző: Nightman

Igen én is ma hallgattam bele,a zenei szerkesztés egész jo,de ahogy a honlapjulat nézem,nagyon el van hanyagolva.. Legalábbis remélem,mert ha nincs és komolyan gondolják pl. hogy ujdonság a Nelly Furtado féle Manos al air,akkor ott nagy gáz van.. Egyébként tetszik az oldaluk..
 #74693  Szerző: Roger

...srácok nem tudom, hogy mit gondoljak, de szerintem valami baj lehet a rádiónál ( $$$ ) , mert az utóbbi időben, igencsak megritkultak az élőműsor-vezetések, és híreket sem hallok, korábban is előfordult már, szóval nem azért, mert a független hírügynökség off...
 #66282  Szerző: Marko51

Ja, külön nézzétek meg, ki is írta alá a jegyzőkönyvet :)
Marko51 írta:Na akkor tegyük tisztába a dolgokat!
Az indulás környékén én nem tudom volt-e pénzügyi gond.

Viszont a Gerilla rádiót már 1x megbüntették, mert nem teljesíti a vállalt dolgokat!
De megkerestem nektek! Itt a [ur=http://www.mediatanacs.hu/jegyzokonyvek ... 83646.pdfl]link[/url] és olvassátok végig!

Roger írta:Kedves Tamás!

Tudod az a helyzet, hogy pletykák már a rádió indulásakor és utána is voltak, annak anyagi körülményeit illetően.
mlaszlo írta:Zenei téren elég érdekes ez a rádió, itt aztán tényleg sok minden megfordul, éjjel kicsit belehallgattam és nagyot néztem, 1 óra körül komoly zene ment rajta :oops:
szombat kivételével 20:00-06:00 Jazz zenék mennek, ha jól emlékszem az indulása óta. Közműsor szolgáltató!
Valamit kellett vállalni.

Egyébként szerintem üde színfoltja újvárosnak és a környékének is. Van amin kellene változtatni,van ami nem tetszik, de ez már nem az én hatásköröm.
 #66281  Szerző: Roger

mlaszlo írta:
Roger írta: szombat kivételével 20:00-06:00 Jazz zenék mennek, ha jól emlékszem az indulása óta. Közműsor szolgáltató!
Most éjjel hallgattam és nem jazz, hanem komolyzene ment. Én elfogadom, hogy valamit vállalni kellett, de azért kicsit nagy a kontraszt a komoly és a napközbeni zenei kínálat között.
Hü Akkor bocsánat, nem szoktam éjjel hallgatni, pont ezért. :sealed: Este 20.00 kor elkapcsolok onnét. Nem is tudtam, hogy így fel hígult volna a paletta.
 #66280  Szerző: Marko51

Na akkor tegyük tisztába a dolgokat!
Az indulás környékén én nem tudom volt-e pénzügyi gond.

Viszont a Gerilla rádiót már 1x megbüntették, mert nem teljesíti a vállalt dolgokat!
De megkerestem nektek! Itt a [ur=http://www.mediatanacs.hu/jegyzokonyvek ... 83646.pdfl]link[/url] és olvassátok végig!

Roger írta:Kedves Tamás!

Tudod az a helyzet, hogy pletykák már a rádió indulásakor és utána is voltak, annak anyagi körülményeit illetően.
mlaszlo írta:Zenei téren elég érdekes ez a rádió, itt aztán tényleg sok minden megfordul, éjjel kicsit belehallgattam és nagyot néztem, 1 óra körül komoly zene ment rajta :oops:
szombat kivételével 20:00-06:00 Jazz zenék mennek, ha jól emlékszem az indulása óta. Közműsor szolgáltató!

Egyébként szerintem üde színfoltja újvárosnak és a környékének is. Van amin kellene változtatni,van ami nem tetszik, de ez már nem az én hatásköröm.
 #66279  Szerző: mlaszlo

Roger írta: szombat kivételével 20:00-06:00 Jazz zenék mennek, ha jól emlékszem az indulása óta. Közműsor szolgáltató!
Most éjjel hallgattam és nem jazz, hanem komolyzene ment. Én elfogadom, hogy valamit vállalni kellett, de azért kicsit nagy a kontraszt a komoly és a napközbeni zenei kínálat között.
 #66277  Szerző: mimi

Roger írta:szombat kivételével 20:00-06:00 Jazz zenék mennek, ha jól emlékszem az indulása óta. Közműsor szolgáltató!
Visszatérő tévhit, hogy le lehet tudni a közszolgálati kötelezettséget azzal, ha este jazz-t adnak. Nem.
 #66276  Szerző: Roger

Kedves Tamás!

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9