Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
moby67 írta:Így van, takarékosság elvén pedig lehetne egy olyan adója az MR-nek hogy,csokie írta:Igazad van szerintem is!mimi írta:A Magyar Rádió nem indul frekvenciáért, szerintem nem is indulhat. Ha van, akkor löknek neki.Mint mikor a kutyának odalökik a csontot?Hát azért kár, hogy így lesz-arják az MR1-MR6 hálózatait, azoknak kéne elsőbbséget élveznie minden előtt.
Ha ezt komolyabban vennék talán nem lenne nyavajgás az MR2, MR1 műsora miatt.
A fővárosban is átadhatnának egy komolyabb adót a részükre és már itt is lenne MR6 sport. Úgy is van le járó freki.
csokie írta:Igazad van szerintem is!mimi írta:A Magyar Rádió nem indul frekvenciáért, szerintem nem is indulhat. Ha van, akkor löknek neki.Mint mikor a kutyának odalökik a csontot?Hát azért kár, hogy így lesz-arják az MR1-MR6 hálózatait, azoknak kéne elsőbbséget élveznie minden előtt.
mimi írta:Szerintem meg először mutassanak fel valamit az MR6-on, és aztán legyen ez probléma, hogy kap-e frekit...Ez így megfogalmazva egy kicsit övön aluli...
mimi írta:A Magyar Rádió nem indul frekvenciáért, szerintem nem is indulhat. Ha van, akkor löknek neki.Mint mikor a kutyának odalökik a csontot?