RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#66717  Szerző: LuciFerko

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
 #66716  Szerző: Gyurii91

Kb. Szia... hello... honnan? Battonya.. figy... hmm??? csinálnál nekem egy bandscan-t leginkább 105,4 körül. vid, hang jöhet... :hehe: :gülü2: :shock:
 #66714  Szerző: donder

hülyeee...... xDxDxD :lol:
 #66710  Szerző: LuciFerko

De :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #66709  Szerző: Gyurii91

battonyai csajra priviztél, hogy jön-e a 105,4? NEEEEE! :shock: ^^ :X.:
 #66702  Szerző: LuciFerko

chaten próbáltam egy csajt megkérdezni, de nagyon nemértette :D :D :D
 #66700  Szerző: Gyurii91

Nyugi, ha eljutok oda (nemsoká) az lesz az első, hogy megnézem! ^^

Bár szerintem nem működik, vagy a város laza 10km-re Aradtól PRO FM mentes? :stare: :hehe:

(Azt is megkockáztatom, hogy nem is üzemel az adó...) :roll:
 #66694  Szerző: LuciFerko

joe írta:
Gyurii91 írta:Nem, Békéscsabától kb. 25-30km-re légvonalban délre. :)

Ha Csabán vettem volna, csak RDS-el jött volna 97,3 illetve nem jött volna a 104,1 sztem... :D
Gondoltam, a román kínálat miatt is. 2008-2009-ben heti szinten jártam autóval a megye déli részét a határ mellett, általában Orosháza - Mezőhegyes - Battonya - Elek útvonalat, Battonya környékén magyar adásra nagyon vadászni kell. Ugorjunk egy nagyot, az ország észak-nyugati csücskébe, Mosonmagyaróvár környéke is hasonló rádiós szempontból, Bécs és Pozsony dönget, magyar adók alig. Sem Sopron, sem Győr, sem Kabhegy nem vehető kifogástalanul. Joe
Battonyán milyen az MR1 a 105.4-en?
 #66693  Szerző: joe

Gyurii91 írta:Nem, Békéscsabától kb. 25-30km-re légvonalban délre. :)

Ha Csabán vettem volna, csak RDS-el jött volna 97,3 illetve nem jött volna a 104,1 sztem... :D
Gondoltam, a román kínálat miatt is. 2008-2009-ben heti szinten jártam autóval a megye déli részét a határ mellett, általában Orosháza - Mezőhegyes - Battonya - Elek útvonalat, Battonya környékén magyar adásra nagyon vadászni kell. Ugorjunk egy nagyot, az ország észak-nyugati csücskébe, Mosonmagyaróvár környéke is hasonló rádiós szempontból, Bécs és Pozsony dönget, magyar adók alig. Sem Sopron, sem Győr, sem Kabhegy nem vehető kifogástalanul. Joe
 #66620  Szerző: Gyurii91

Én most hogy belehallgatok elég Neo FM-es zenék mennek. (Chris Isaak-Wicked Game) :blush:
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 151