RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#66799  Szerző: djlacee

Kapuváron ilyenkor ilyen időhúzó szignálok mennek, vagy elindul egy zene, ami félbeszakad visszakapcsoláskor.
 #66798  Szerző: Gyurii91

Nem tudom érdekel-e valakit, de amikor váltás volt pl. reklámok miatt a Juventusban a helyi, és a bp-i között, és volt egy "feketelyuk" tehát helyi reklám kevesebb volt, és még tartott 89.5-n, akkor http://www.youtube.com/watch?v=vhVn0TmOzec ment 1:22-től, az instrumental rész, és aztán megszólalt újra. A Csaba Center reklám, és ez a zene után újra a Somogyi Zoltán... :D
 #66777  Szerző: moby67

Ez sajna így van!
Mintha a szerkesztők nem ismernék a B oldalát is a lemeznek.
:sealed: Ja, ez már a reklám helye???? pszt.....
 #66736  Szerző: Gyurii91

Itt nem a számokkal van a gond hanem, hogy egy előadó, együttes csak 1-2 igen befutott számát nyomják orrvérzésig, és ez igaz minden rádióra.

(1. videóba EmberekVEVO :P , és a jó öreg régi Cartoon Network...) :(
 #66286  Szerző: markfelt

akhaz írta:http://juventusvip.hu/

békés megyében megszűnik a juventus rádió
Olvasd el a híreket a címlapon légyszi, vagy legalább vissza egy oldalt itt a topikban, mielőtt írsz.

Köszi!
 #66114  Szerző: Gyurii91

Igen az a régió Class FM kivételével "gazdagon" ellátott. 104,7 amúgy ami jön? :roll: OFF vége részemről.
 #66108  Szerző: colter

Gyurii91 írta:Igen, volt anno kis kavarodás. A fő adója R47-nek 96,0 Gyula volt, de úgy tom Békéscsabán volt a stúdió. Én csak akkor hallgattam mikor nagyszülőknél voltam, a 88,3-n. :boldog:

Bár ez off topic picit, azért írtam, mert ez a R47, R1, Juventus, MR1 keveredések voltak... :S

Tegnap voltam Orosházán kis ideig, nem tudtam végig nyomogatni a rádiót, de elég sok adó jön ott, gondolom Szeged, Hmvhely, Makó stb. is elmegy odáig.
Itt kocsival elég jól jön a vásárhelyi rádió 7, meg a szentesi/szegedi rádió plusz, a rádió szentes, a szegedi rádió 88, a szintén szegedi class nem valami erős, de még jön a csongrádi gong is. Ja és persze a Neo, a Petőfi, Kossuth, Bartók.
 #66106  Szerző: Gyurii91

Igen, volt anno kis kavarodás. A fő adója R47-nek 96,0 Gyula volt, de úgy tom Békéscsabán volt a stúdió. Én csak akkor hallgattam mikor nagyszülőknél voltam, a 88,3-n. :boldog:

Bár ez off topic picit, azért írtam, mert ez a R47, R1, Juventus, MR1 keveredések voltak... :S

Tegnap voltam Orosházán kis ideig, nem tudtam végig nyomogatni a rádiót, de elég sok adó jön ott, gondolom Szeged, Hmvhely, Makó stb. is elmegy odáig.
  • 1
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 260