RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#6691  Szerző: LuciFerko

frekihasználati díj
öööö kisköznél az mióta van? vagy én tudom rosszúl hogy ott ilyen nincs? :o
 #6690  Szerző: andrysoft

LuciFerko írta:ez azért picit kemény... havi 20-24e nem kevés. mondjuk ha van kurvajó fizetésed elfogadható. vagy lehet kérni az ORTTtől támogatást ezügyben?
A fizetésem 12órai munkáért pontosan 0 (azaz nulla) ft. Vesztemre én vagyok a "FŐNÖK", ÚGYHOGY NEKEM KELL A KOLLÉGÁK FIZUJÁT KIGAZDÁLKODNOM. Közben nekem nem marad... És most még jön a jogdíj, meg a frekihasználati díj (remélem ezt nem emelték a vakvilágba)...
 #6688  Szerző: LuciFerko

ez azért picit kemény... havi 20-24e nem kevés. mondjuk ha van kurvajó fizetésed elfogadható. vagy lehet kérni az ORTTtől támogatást ezügyben?
 #6687  Szerző: andrysoft

LuciFerko írta:De akkoris ha full nonprofit a rádió?
Ez a MINIMUM. Ennél csak több lehet....
 #6685  Szerző: LuciFerko

De akkoris ha full nonprofit a rádió?
 #6683  Szerző: andrysoft

LuciFerko írta:én úgy tudom hogy havonta 10-12e általány
Ja. Külön a MAHASZ-nak és még ennyi az Aritjus-nak...
 #6681  Szerző: LuciFerko

én úgy tudom hogy havonta 10-12e általány
 #6680  Szerző: andrysoft

LuciFerko írta:mg nektek mennyi royalityt kell fizetnetek?
Még nem tudom, de a minimum az 2x 40.000 ft = 80.000ft negydévente... Ez ugye havonta 23-24.000 ft. És mennyit kapok a reklámért? Semmit. Pedig most, egy hét után kb 1000-1500 hallgatónk van. (10-15 kívánság a kívánságműsorokban x100. Ez csak becsült szám)
 #6676  Szerző: LuciFerko

mg nektek mennyi royalityt kell fizetnetek?
 #6661  Szerző: mg

andrysoft írta:Más: furcsának tartom, hogy a rádióktól, tévéktől jogdíjat kérnek. A nonprofit kisközöktől is. A probléma ott van, hogy ez csak az érem egyik oldala. A szerző megérdemli az anyagi elismerést. De mi van a rádióknak, tévéknek fizetendő reklámdíjakról ??? Megnézném hányan ismernék a hazai "megasztárokat", ha nem lennének a médiák...
tök igazad van, másrészt kíváncsi lennék, hogy a befizetett jogdíjaink vajon Richard Bona, a Jeffo's Dream, a Madness, Nick Cave, stb. zsebébe vándorolnak-e, vagy inkább Bródyt és haveri körét, meg a Fiesta zenekart és hasonszőrű pajtásait vagyunk kénytelenek pénzelni :)
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 164