RADIOSITE Fórum

• Rádió Oxygeen - Miskolc - 93.1 MHz

#66830  Szerző: Numark

Végülis ha hangyának nincs partnere akivel marnák egymást, egy idő után úgyis megunyja. Én éppen ezért nem reagálok az előbbi hozzászólására, mert fölösleges. :yes:
 #66828  Szerző: Szepi

Már megint kezdődik.... :(
 #66825  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #66818  Szerző: Numark

Miért, elfog indulni? :o
 #66813  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:Tehát!:Van nekem egy basaball sapkám(ami a kedvenc),és én itt kijelentem ezen a fórumon,hogy én megeszem ha ez a rádió elfog indulni.
:unott:
Majd tegyél fel róla képet...
 #66809  Szerző: nyikolaj

Tehát!:Van nekem egy basaball sapkám(ami a kedvenc),és én itt kijelentem ezen a fórumon,hogy én megeszem ha ez a rádió elfog indulni.
:unott:
 #64274  Szerző: orrhang

Szívemből szóltál! Jobban talán nem is lehetne összefoglalni! A legfontosabb az alázat és a türelem! Aki azt gondolja, hogy bemegy egy rádióba és majd két hét v egy hónap után ő már profi és rögtön a reggelil műsorban a helye sok pénzért, az bele se kezdjen. Itt kb. évek (!!!) után fogsz beülni műsort vezetni rendszeresen. Aki ezt nem bírja, sajna nem ezen a pályán a helye.
Azokról pedig, akik szakemberek, de annyira megalázóan kicsi fizetést adnának nekik, azt is számlára, hogy inkább más területen keresik meg a kenyérre valót inkább nem is beszélnék. De ha meg lennének fizetve a szakemberek, szerintem a színvonal sem itt tartana.
Az meg, hogy a kisközrádióban ki mit bohóckodik és ki hol vezet, honnan szedi össze a pénzét,háát. Meg kell élni mindenkinek, szerintem, ha egy hely nem tud kizárólagosságot biztosítani (értem, annyit fizetnek, hogy ne kelljen máshová menni), akkor ne korlátozza az emberét a pénzkeresésben!
És igen! Ez is egy szakma, amit tanulni kell (informatikus, sofőr, bányász, orvos, stb....)
 #64265  Szerző: Obladioblada

hangya írta:Lehet,hogy lennének tehetséges műsorvezetők még,és nem kellene ezektől elvenni a lehetőséget,itt olyanokra gondolok,akik több helyi rádióban is vezetnek műsort.Ez szerintem szemtelenség.
A "rádiózás" nem csak műsorvezetésből áll, de mostanában minden hülyegyerek műsort akar vezetni, mert azt gondolja, hogy így lesz belőle sztár, és lehet ezzel menőzni az egyetemen, a csajoknál vagy a haveroknál. Az ilyenek ki is peregnek, és egy idő után rádió környékére sem engedik, mert kicsi ez a szakma.

A lehetőség én úgy gondolom (most hogy ennyi kis rádió van) mindenki számára adott. A telefonszám és az e-mailcím a legtöbb rádió weboldalán megtalálható, vagy ha nem, akkor előbb utóbb biztos bemondják adásban, élőben. Fel kell venni a kapcsolatot, és kitartó munkával oda lehet ülni, ha az emberbe szorult némi alázat... Lehet járni riportozni, ilyesmi.

Más kérdés, hogy nincs sok olyan rádió, ahol szívesen töltik azzal az idejüket a kollégák, hogy az évek alatt felhalmozott tudást átadják minden jöttmentnek, hogy aztán a saját utódukat neveljék ki. Továbbá a legtöbb rádióban idő sincs erre.

Hidd el, azok, akik sok éves (esetleg évtizedes) tapasztalattal, több helyen is dolgoznak egymás mellett, szívesebben lennének egy normális rádióban, ahol megfizetik, mint vándorcigányként, kétszer-háromszor annyi munkával szedni össze ugyanazt a pénzt két-három helyről. Erre azonban Miskolcon és környékén jelenleg nincs lehetőség, vagy ha van, akkor nem sok.

Próbálkozz, legyél kitartó, és ha van benned fantázia előbb-utóbb beülhetsz... Ha így sem jön össze, akkor el kell azon gondolkodni, nem lenne e jobb más elfoglaltság után nézni, mert lehet, hogy benned van a hiba.
 #64239  Szerző: TG

best írta:De most komolyan: Miskolcon hány rádiós van? :)
Na meg van ugye aki 3 kisközben is dolgozik...
 #64238  Szerző: Johnny

best írta:De most komolyan: Miskolcon hány rádiós van? :)
Nem sok...egy kerrádió műsorstruktúrát nem tudnék megtölteni.
Itt csak önjelöltek vannak, akiknek túl sok a pénzük és azt hiszik menő rádiózni.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15