RADIOSITE Fórum

• Rádió Oxygeen - Miskolc - 93.1 MHz

#68024  Szerző: Johnny

TG írta:
Szepi írta:Én vagyok az első aki észrevette, hogy elindult a rádió?

Úgy tűnik egyenlőre tesztelnek, valamilyen mix megy. RDS PS: RDS_TEST
A Szentpéteri kapuból Diósgyőr felé haladva végig tűrhetően fogható.
És ez biztos az Oxigén? Mert tudtommal ennek egyetemi vételkörzetűnek kellene lennie...

mind1 a vonzáskörzet...az a vicc hogy most már lett szabad freki UGYAN ODA ahová 2 éve nem volt.
hát milyen retkes világ ez?
 #68023  Szerző: TG

Szepi írta:Én vagyok az első aki észrevette, hogy elindult a rádió?

És ez biztos az Oxigén? Mert tudtommal ennek egyetemi vételkörzetűnek kellene lennie...
 #68007  Szerző: Szepi

Én vagyok az első aki észrevette, hogy elindult a rádió?

#66954  Szerző: jimmer

Tudod mi a vicc? Hogy beszélünk róluk! :)

ráadásul a full rétegzenei műsort (realside - hiphop&underground) nem vették rétegzeneinek, de a Luxfunk Blacmixet igen :O
 #66945  Szerző: Johnny

jimmer írta:Az NMHH meg a teljesítménynövelés kisközrádiónak. Hát persze :)

OFF:

Most bennünket is basztatnak egyébként. Két egymás utáni reklámblokk (egyenként 2-2 perc) között adatbázis hiba miatt nem telt el csak 57 perc, és ezért szerintük túlléptük az egy órányi 3 percet :S

Ja meg szerintük a zenei összetétele a rádiónak koncepció nélküli :shoot:

Ami érdekes, hogy amikor pályáztam és kérték a hiánypótlást rákérdeztek hogy a zenei műsorszámokban milyen módon jelenik meg a kultúrális cél, megírtuk, beadtuk és megkaptuk a szerződést. Akkor nem értem, most mit problémáznak ezen, főleg hogy egy csomó rétegzenei műsor is van, a nem rétegzeneiben pedig nem igazán a slágerek szólnak :gülü2:

Kíváncsi leszek mi lesz ebből, de most nagyon olyan basztassuk már őket, mert ők legalább csinálnak is valamit - szaga van a dolognak. :hit:

ON.
nekem mindig az írták hogy pop zene szól a beadott műsorokba :D
úgy jelenhet meg a kúlturális cél, ha beszélsz a zenékről, előadó stb
de nem kell stresszelni...majd megírják hogy szüntesd be a jogsértő magatartást, ennyi.
 #66944  Szerző: jimmer

Az NMHH meg a teljesítménynövelés kisközrádiónak. Hát persze :)

OFF:

Most bennünket is basztatnak egyébként. Két egymás utáni reklámblokk (egyenként 2-2 perc) között adatbázis hiba miatt nem telt el csak 57 perc, és ezért szerintük túlléptük az egy órányi 3 percet :S

Ja meg szerintük a zenei összetétele a rádiónak koncepció nélküli :shoot:

Ami érdekes, hogy amikor pályáztam és kérték a hiánypótlást rákérdeztek hogy a zenei műsorszámokban milyen módon jelenik meg a kultúrális cél, megírtuk, beadtuk és megkaptuk a szerződést. Akkor nem értem, most mit problémáznak ezen, főleg hogy egy csomó rétegzenei műsor is van, a nem rétegzeneiben pedig nem igazán a slágerek szólnak :gülü2:

Kíváncsi leszek mi lesz ebből, de most nagyon olyan basztassuk már őket, mert ők legalább csinálnak is valamit - szaga van a dolognak. :hit:

ON.
 #66923  Szerző: centerweb

95/2011. Az Ökorello Alapítvány (Rádió Oxigén, Miskolc 93,1 MHz) kisközösségi rádió médiaszolgáltatása megkezdésének elhalasztása, valamint a médiaszolgáltatás sugárzási teljesítményének növelése iránti kérelme (sürgősséggel tárgyalandó)

http://www.mediatanacs.hu/jegyzokonyvek ... 165739.pdf
 #66843  Szerző: Dealer

Sziasztok!
Itt mindíg csak a veszekedés megy?
 #66837  Szerző: mimi

hangya írta:Mivel a crazy-t senki nem hallgatja. (...) akkor elfogjátok veszíteni a hallgatottságot.
:smoke:
 #66833  Szerző: LuciFerko

hangya írta:Mivel a crazy-t senki nem hallgatja.
Tudom jól,hogy a crazy-ből vagy.
Te mégis hallgatod :)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15