RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#66854  Szerző: Gozi

Pedig nagyon bírtam Balogh Ákost!
Akkoriban Kukorit hallgattam! Miután távozott már nem volt olyan vicces a műsor! Bírtam ahogy ugratta Anitát, és persze nem marad adósa!

Ha tényleg a lenti okok miatt távozott az elég szomorú!
 #66846  Szerző: zsombor

DWC írta:
zsombor írta:
nords írta:hepi endrétől többet várnék.
Ne várj többet
Annak idején az a bizonyos "több" lett a Balogh S/S Ákos veszte is mikor kitették a Kukoriból Levente kérésére.
Itt az a fő, hogy a Levi legyen a központi vicces figura, hiszen Ő a "Celeb" a többiek alatta kell hogy maradjanak színvonalban.
Ez az előírás :)
Emberünk nem bírja, ha valaki jobb nála? Ez a sztori, amit írsz, undorító..
Lehet, viszont igaz.
 #66835  Szerző: DWC

zsombor írta:
Ne várj többet
Annak idején az a bizonyos "több" lett a Balogh S/S Ákos veszte is mikor kitették a Kukoriból Levente kérésére.
Itt az a fő, hogy a Levi legyen a központi vicces figura, hiszen Ő a "Celeb" a többiek alatta kell hogy maradjanak színvonalban.
Emberünk nem bírja, ha valaki jobb nála? Ez a sztori, amit írsz, undorító..
 #66820  Szerző: zsombor

Ne várj többet
 #66810  Szerző: nords

oké. :) Hudák Anitát csak én hallom néha pöszének?
 #66692  Szerző: benjamin

Feltöltöd? :party:
 #66690  Szerző: nords

visszagondolva... 14-16 évesen én is Rádió1-et hallgattam... emlékül őrzik archív kazis felvételek
 #66655  Szerző: nords

hepi endrétől többet várnék.
 #66652  Szerző: DWC

benjamin írta:Mindenesetre a gazdának adhattak volna valami nyereményt metr így ez... :sealed:
Ha adnának, akkor is az lenne. Rádióban sztár állatot keresni.. Sőt, egyáltalán sztár állatot keresni.. Sőt, sztárt keresni.. (Nem, ezt nem lehet tovább fokozni. :D) Sztár valakiből a teljesítménye alapján lesz, jó esetben.
 #66629  Szerző: benjamin

Mindenesetre a gazdának adhattak volna valami nyereményt metr így ez... :sealed:
  • 1
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 482