RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#66897  Szerző: Depol

Én nagyon remélem 24-én nem fog elhallgatni, mert itt minden ismerősöm, és jómagam is hallgatja, és szeretjük is.
Lehet már nem olyan jó, mint volt régen, de attól függetlenül még mindig igényesebb, mint egy rádió1! :)
 #66890  Szerző: markfelt

steve írta:
roxy írta:
steve írta:Örülnék már neki nagyon, ha végre véget érne már ez a szánalmas, waka wakás, szedjük meg minél jobban magunkat állapot és a pénzéhes bagázs nem boldogítana bennünket a minimális színvonalat el nem érő műsoraikkal.

Hű Komám!

Na Te most megmondtad a tuti!
Kemény vagy.
Nyilván akik ennek a borzalmas rendszernek a haszonélvezői, azoknak sérti a szemét az ilyen vélemény.
Tessék előkotorni a régi felvételeket a Roxyról, és meghallgatni, milyen volt az, amikor profik csináltak adást, és nem trágya zenék szóltak idióta megszólalásokkal.
Az előzőnél már nagyon be akartam szólni, de visszafogtam magam, viszont most muszáj.

PRI-MI-TÍV VAGY!
 #66889  Szerző: tomee

roxy írta:köszi nords!
de nem vesszük magunkra, a srác nincs tisztában azzal, hogy ahhoz, hogy a roxy még most is szóljon, mennyi ember hónapokon keresztüli, fáradságos munkájára volt/van szükség.

coming soon…

tényleg hamarosan, készülünk valamire de, egy összerakott dolgot akarunk elétek tenni…,
egyébként is, itt mindig minden hamarabb kiderült, mint ahogy az hivatalossá válna! :D
Üssön akkorát még egyszer utoljára, mint amikor elindult. Sztem ez a lényeg.
 #66888  Szerző: Dani

roxy írta:köszi nords!
de nem vesszük magunkra, a srác nincs tisztában azzal, hogy ahhoz, hogy a roxy még most is szóljon, mennyi ember hónapokon keresztüli, fáradságos munkájára volt/van szükség.

coming soon…

tényleg hamarosan, készülünk valamire de, egy összerakott dolgot akarunk elétek tenni…,
egyébként is, itt mindig minden hamarabb kiderült, mint ahogy az hivatalossá válna! :D
Van még remény,hogy nem szűnik meg a Roxy?
 #66887  Szerző: roxy

köszi nords!

coming soon…

#66881  Szerző: nords

hamarosan minden kiderül.
 #66880  Szerző: Dani

Mit takar a Facebookon hirdetett coming soon?
 #66879  Szerző: nords

roxy, ne vedd magadra...steve biztos valami mediatanácsadó rádiós guru, vagy övé a médiafrigyláda. a fikázós gyalázás nem épitő fórum norma.
 #66878  Szerző: roxy

steve írta:
roxy írta:
steve írta:Örülnék már neki nagyon, ha végre véget érne már ez a szánalmas, waka wakás, szedjük meg minél jobban magunkat állapot és a pénzéhes bagázs nem boldogítana bennünket a minimális színvonalat el nem érő műsoraikkal.

Hű Komám!

Na Te most megmondtad a tuti!
Kemény vagy.
Nyilván akik ennek a borzalmas rendszernek a haszonélvezői, azoknak sérti a szemét az ilyen vélemény.
Tessék előkotorni a régi felvételeket a Roxyról, és meghallgatni, milyen volt az, amikor profik csináltak adást, és nem trágya zenék szóltak idióta megszólalásokkal.

Engedd meg, hogy meghajoljak a szakértelmed és a mindere kiterjedő ismereted előtt!
Biztosan tökéletesen látsz mindent.
 #66876  Szerző: nords

steve, nincs igazad.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 333