RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#66885  Szerző: DWC

nords írta:oltani egy rádiót mert rétegzenét ad... gratulálok.
Nem látok Steve fejébe, de az oltás nem azért ment szerintem, mert rétegzene megy, hanem mert iszonyat szűk rétegnek szóló, jórészt hallgathatatlan dalokat játsszanak. Az öreg, keverőtárcsás Hajdú mosógépünk is muzikálisabb volt ennél. Ha már mindenáron rétegzenét akarnak tolni, játsszanak rockot, vagy hiphop-ot, vagy urambocsá' mulatóst, még annak is több értelme, meg nagyobb közönsége lenne, mint ennek a zajzenés mp3 lejátszónak. Egyszerűen nehéz elhinni, hogy ez egy kereskedelmi rádió, és a készítői tényleg ebből szeretnének megélni, vagy legalább fenntartani a rádiót.
 #66884  Szerző: Dani

csokie írta:Mit vagytok oda a Rise FM-ért ennyire? Nagyon gagyik voltak mind a VJ-k, mint zenék, mint műsorok terén. Színvonal a béka segge alatt volt 2 méterrel mindig is náluk. Semmitmondó témákról ment a fáma állandóan. Itt legalább "ismertebb"(relatíve) zenék mennek, és nincs értelmetlen dumálás sem.(még)
De szombaton délután volt egy elég uncsi műsor Valentin napi programokról.Kénytelen voltam eltekerni,pedig a zenék tényleg jók.
 #66883  Szerző: csokie

Mit vagytok oda a Rise FM-ért ennyire? Nagyon gagyik voltak mind a VJ-k, mint zenék, mint műsorok terén. Színvonal a béka segge alatt volt 2 méterrel mindig is náluk. Semmitmondó témákról ment a fáma állandóan. Itt legalább "ismertebb"(relatíve) zenék mennek, és nincs értelmetlen dumálás sem.(még)
 #66877  Szerző: nords

oltani egy rádiót mert rétegzenét ad... gratulálok. míg reggelente ez a magazinozás megy, semmi műsorral, nem fogom hallgatni. RiseFM párti vagyok addig,míg nem bizonyítanak.
 #66871  Szerző: steve

Na, megint a fucking streisand. Micsoda kreativitás...
 #66869  Szerző: steve

Mi jó ebben a monoton csörömpölésben? Olyan a feelinge, mintha a mosógép zakatolna.
Tényleg rejsz fm 2.0
 #66868  Szerző: tomee

RiseFM 2.0
 #66867  Szerző: djlacee

Szét feszíti a kreativitás
de legalább a zene jó.
 #66654  Szerző: DWC

Na, akkor. Volt Magángyűjtemény Béresék idején is. Előbb Rékával, aztán később Zizi-vel, ha jól emlékszem.

<off>
A DeeJay 2011-nek szerintem semmi köze nincs az eredetihez. "Tagok: M.I.B. Team /78.Fő/" Hetvennyolcadik Fő. Szép, még magyarul se nagyon megy. Nagyon fantomrádiósnak néz ki. Ez kb. olyan, mint a tüntetés a Budapest Parádéért..
</off>

Más. Még mindig tragikus a keverés. A zenéket kb. a közepükön vágják le. De legalább javulni látszik a felhozatal.
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 174