RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#67012  Szerző: tomee

Attis írta:Kicsit lemaradtam az utóbbi napokban, és mivel nem voltam gép közelben (Roxyt csak onnan vagy Digiről tudom hallgatni), ezért egy nagyon hülye kérdésem lenne... Mikor kapcsolják le? :blush:
Lejár a frekvenciaengedélyük, és a tartozásaik miatt nem tudnak újrapályázni se. Dióhéjban.
 #67009  Szerző: Attis

Kicsit lemaradtam az utóbbi napokban, és mivel nem voltam gép közelben (Roxyt csak onnan vagy Digiről tudom hallgatni), ezért egy nagyon hülye kérdésem lenne... Mikor kapcsolják le? :blush:
 #66995  Szerző: Depol

Véleményem a következő, mivel szakmai fórumban vagyunk!
A "jelenlegi" populáris arculatot a következők miatt kellett megtenni:
- nem volt elég a tulajoknak a pénz, amit abban a formában termelt a rádió
- nagyobb piacot fed le a rádió, könnyebben el lehet adni, több pénzért
- pénz-pénz-pénz

A megszűnés miatt meg értelem szerűen már mindegy, ezért megpróbálják (reményeim szerint) a régi arculatot feleleveníteni, hogy legalább tisztességesen záruljon le ez a 13 év.

Ezzel most lehet sok mindenkit magam ellen hangoltam, de nekem ez a véleményem, és mivel fórum, megosztottam!

ui: Mielőtt a Roxy stábját szidjátok, hogy milyen a Roxy nézzetek utána a tulajdonosi kőrnek, mert szerintem a Roxy stábja jelen anyagi körülmények között többet nem tehetett, lehetetlen!
 #66989  Szerző: nords

délután mindig épelméjű zene ment
 #66988  Szerző: alopisz

DWC írta:
Előbb is kiderülhetett volna, hogy csak a főkapcsoló lenyomásának közeledte indokolja náluk a rendes zenék játszását, mert akkor már előbb befenyítettem volna őket ezzel. :P
(Tudom, nem jó vicc ez így a megszűnés küszöbén.)

Hidd el, hogy nem ezen múlik.
 #66987  Szerző: DWC

Depol írta:
LuciFerko írta:
Depol írta:Amúgy csak nekem tűnt fel, vagy tényleg k-*va jó zenék mennek, mióta megy a megszűnéses promó?
Hát múltkor: Chemical Borthers - Hey boy hey girl... Majdnem megőrültem a buszon :)
Ne is mond, ma is ment!
Előbb is kiderülhetett volna, hogy csak a főkapcsoló lenyomásának közeledte indokolja náluk a rendes zenék játszását, mert akkor már előbb befenyítettem volna őket ezzel. :P
(Tudom, nem jó vicc ez így a megszűnés küszöbén.)
 #66980  Szerző: Depol

LuciFerko írta:
Depol írta:Amúgy csak nekem tűnt fel, vagy tényleg k-*va jó zenék mennek, mióta megy a megszűnéses promó?
Hát múltkor: Chemical Borthers - Hey boy hey girl... Majdnem megőrültem a buszon :)
Ne is mond, ma is ment!
 #66979  Szerző: LuciFerko

#66975  Szerző: Depol

Amúgy csak nekem tűnt fel, vagy tényleg k-*va jó zenék mennek, mióta megy a megszűnéses promó?
 #66966  Szerző: IstvánB

Mint a 92,9 helyén is van
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 333