Depol írta:Véleményem a következő, mivel szakmai fórumban vagyunk!
A "jelenlegi" populáris arculatot a következők miatt kellett megtenni:
- nem volt elég a tulajoknak a pénz, amit abban a formában termelt a rádió
- nagyobb piacot fed le a rádió, könnyebben el lehet adni, több pénzért
- pénz-pénz-pénz
A megszűnés miatt meg értelem szerűen már mindegy, ezért megpróbálják (reményeim szerint) a régi arculatot feleleveníteni, hogy legalább tisztességesen záruljon le ez a 13 év.
Ezzel most lehet sok mindenkit magam ellen hangoltam, de nekem ez a véleményem, és mivel fórum, megosztottam!
ui: Mielőtt a Roxy stábját szidjátok, hogy milyen a Roxy nézzetek utána a tulajdonosi kőrnek, mert szerintem a Roxy stábja jelen anyagi körülmények között többet nem tehetett, lehetetlen!
Jó, ez tény, de szerintem nem az lett volna a megoldás, hogy ha nincs pénzük, akkor poposabb zenékkel próbálnak több emberhez szólni, mert a végén igazából már nem szóltak senkinek. Én inkább a dance-trance-house zenei palettán belül bővítettem volna, régebbi zenékkel, megszólítva ezzel az idősebbeket, a harmincas korosztályt, a régi hallgatókat, akik az elektronikus zenét kedvelik. Nem hiszem, hogy rosszabb húzás lett volna a jelenleginél, ha előszedték volna a 2000-2007 közötti zenéket, különös tekintettel a 2001-2003 közötti időszakra. Kegyetlen jó zenéket írtak akkor, mind trance-ben, mind house-ban, bár mondjuk 1999 is egész jó év volt a house szemszögéből. Ezek nem igazán mennek sehol, mindenhol a nagyrészt a '90-es évek slágerpopját és az utóbbi 2-3 év zenéit erőltetik, abból is csak a legismertebb popot, pop-rockot. Nem hinném, hogy egyediséggel nem lehet hallgatót fogni, csak sablonossággal. "Dance AC"-t a népnek!