RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#6741  Szerző: Flash

Enox írta:Mióta vannak megint hírek napközben?
Nem értem már ezt a totális rendszertelenséget. Mikor fogják végre eldönteni, hogy mit is akarnak valójában?
 #6722  Szerző: Enox

Mióta vannak megint hírek napközben?
 #6720  Szerző: tomee

Milky nem tök mind1?! Tervbe van véve, kész. Ha lesz, lesz. Ha nem, nem.
 #6719  Szerző: rsite1

Igen, mert ha valaki szeretne egy országos hálózatot moratórium idején, abból az következik, hogy lesz is. Egy hét múlva.
 #6717  Szerző: Norby

djlacee írta:
norbyka írta:Az országos Roxy dolgot meg nem találtam ki hanem az a cikk amit bemásoltam, azt pedig a tulajok nyilatkozták
http://www.fn.hu/media_print/20081026/m ... _szamanak/
Roxy néven szeretnének új adókkal megjelenni több vidéki városban, a fő céljuk pedig egy 10-12 adóból álló országos hálózat kiépítése.
nem kommentálom, elég, ha én tudom...
 #6716  Szerző: djlacee

norbyka írta:Az országos Roxy dolgot meg nem találtam ki hanem az a cikk amit bemásoltam, azt pedig a tulajok nyilatkozták
http://www.fn.hu/media_print/20081026/m ... _szamanak/
Roxy néven szeretnének új adókkal megjelenni több vidéki városban, a fő céljuk pedig egy 10-12 adóból álló országos hálózat kiépítése.
szerk.:
De tudnék más példát is mondani, pl lett új műsorvezető, lett új műsor, tehát norbykának igaza van sokmindenben (csak kicsit eltúlozza :D )
 #6708  Szerző: rsite1

Nekem meg a tököm tele van azzal, hogy mindig összepletykáltok hetet-havat, hogy országos Roxy, meg hogy lelépett a RiseFM-től a Jován. Tudtommal ilyen pletykák terjesztésében is vannak itt profik. Igaz Norbi?

Kb. 1 ilyen "mondásod" jött be az ezer közül. Igaz, ebben minden benne van, még az elsejék, meg a hétfők is.
 #6686  Szerző: LuciFerko

szájkaratewazzee
 #6660  Szerző: Sakál

Attis írta:ez a rádió egy darab lófüttyöt nem ér.
Miért ne érne? Mitől olyan rohadtul szar?! Ezerszer megbeszéltük már, hogy tényleg köze nincs ahhoz, amilyen 2004-ig volt, de olyan iszonyatosan nagy baj nincs vele mint ahogy próbálják páran beállítani.
  • 1
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 333