RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#67316  Szerző: tomee

Sztem csütörtökre gondoltak.
 #67315  Szerző: centerweb

admin írta:Honnan hallottátok, hogy nem fog holnap elhallgatni a Roxy? Komolyan kérdem. Még ilyet!!!

:o
Csak egy megjegyzés: Tegnap adásban invitálták a hallgatókat egy pénteki, éjfélig tartó Roxy Live-ra, ami talán erre is utalhat.
 #67312  Szerző: markfelt

Honnan hallottátok, hogy nem fog holnap elhallgatni a Roxy? Komolyan kérdem. Még ilyet!!!

:o
 #67309  Szerző: nords

Zizi egyre többet beszél a reményről... 88.1 rlz.
 #67308  Szerző: Szd96

The Prodigy - Voodoo People (Pendulum Remix) :yeah:
 #67266  Szerző: alopisz

jaaajj akkor értem már a délelőtti r1 rémületem okát! :)

-u off bocs
 #67264  Szerző: mlaszlo

alopisz írta:
mlaszlo írta:Rádió1-en a kívánságműsorban Repkényi Dórinak szól Timbaland ft. Nelly Furtado Morning after dark c. száma :)

és cooky vágta, hogy ki ő?

meglepődnék. ha erre kiterjedt volna a figyelme, nem került volna adásba :)
Nincs a héten Cooky, Györke Attila helyettesíti, de szerintem lehet hogy nem tudta kiről van szó. Abban se vagyok biztos, hogy a betelefonáló tudta melyik rádiót hívta :D
 #67263  Szerző: alopisz

mlaszlo írta:Rádió1-en a kívánságműsorban Repkényi Dórinak szól Timbaland ft. Nelly Furtado Morning after dark c. száma :)

és cooky vágta, hogy ki ő?

meglepődnék. ha erre kiterjedt volna a figyelme, nem került volna adásba :)
 #67262  Szerző: lalu84

Én bizony emlékszem a matricás játékra és a mai napig a szekrényemen vigyorog a matrica sőt még szerintem magnó kazin is van róla felvétel, de jó volt akkor!! Sajnálom a Roxy-t! Jöhet helyette az egyházi vagy klubbos vagy jazz-es rádiók!!! Már semmi sem fog úgy menni mint rég!!!!
 #67261  Szerző: mlaszlo

olvaso1 írta:http://www.privatbankar.hu/frisshir/hir ... ynak_95984

Ha linkelte már valaki akkor előre is bocsánat!
Ez nem a legjobb cikk, mert ebből azt lehet leszűrni, hogy a tartozások miatt szűnik meg a rádió, közben teljesen más a helyzet, hiszen a frekvencia használati engedély járt le, emiatt fejezi be a sugárzást és nem 26-án, hanem már 24-én.
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 333