RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#68287  Szerző: LuciFerko

http://atv.hu/cikk/20110306_79_kesszura ... yar_zenesz
79 késszúrással öngyilkosság, cöcöcö... Én ha késsel akarom kinyírni magam felvágom az artériát, azt cső... Valahogy furcsa ez az egész ügy nekem :S :S :S mellesleg egy általam nagyon nagyra tartott művész ment el közülünk.
 #67696  Szerző: DWC

mlaszlo írta:Egyre több helyen próbálják népszerűsíteni a 3D technológiát, ami engem őszintén szólva nem győzött meg és úgy tűnik ezzel nem vagyok egyedül:
Akik nem látják a 3D-t

Egyre jobban terjed a 3D, a nagyobb mozifilmek már-már nem is lehetnek sikeresek, ha nem 3D-ben adják ki őket, de a tévékből is egyre több fogy. Az emberek ötöde azonban egyáltalán nem élvezi a 3D technológiát: nem látja, szédül vagy émelyeg tőle. Kisgyerekeknek pedig kifejezetten káros lehet 3D-t nézni.
Én a felső képet a Metró újságos 3D szemüveggel (piros-kék) nézve 3D-nek látom, viszont a 3D-s cikkeket, amik abban a lapszámban voltak, amiben a szemüveg, nem láttam 3D-nek. Akkor én se látom?
 #67662  Szerző: djlacee

Eddig egyszer láttam moziban 3D-s filmet, de végig fájt tőle a szemem.
 #67650  Szerző: mlaszlo

Egyre több helyen próbálják népszerűsíteni a 3D technológiát, ami engem őszintén szólva nem győzött meg és úgy tűnik ezzel nem vagyok egyedül:
Akik nem látják a 3D-t

Egyre jobban terjed a 3D, a nagyobb mozifilmek már-már nem is lehetnek sikeresek, ha nem 3D-ben adják ki őket, de a tévékből is egyre több fogy. Az emberek ötöde azonban egyáltalán nem élvezi a 3D technológiát: nem látja, szédül vagy émelyeg tőle. Kisgyerekeknek pedig kifejezetten káros lehet 3D-t nézni.
 #67459  Szerző: LuciFerko

ami a műholdon megy az ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=sQ6bjMA0bM4
amúgy jutub lol... "A videódban ( Gaddafi and his protesters on Libya state TV (25.02.2011) ) olyan tartalom lehet, amelynek tulajdonjoga vagy adminisztrációs joga a következő személyekhez kapcsolódik:
Személy: NextRadioTV - BFM Tartalom típusa: Vizuális tartalom" :shock: :shock: :shock: :shock:
 #67458  Szerző: centerweb

LuciFerko írta:
centerweb írta:
LuciFerko írta:mms://video.almadina.tv.ly/live líbiai tv :D
Oh, hát ez profi :) Zenei egyveleg, az előbb egy asszony énekelt Allahróll, meg néha közbevágták, ahogyan Khadafi gyerekeket simogat.

Ez pedig itt elvileg a "közszolgálati" tv: mms://41.254.33.103/Watanee%20Alkabeer%20tv - Zöld tüntetők jelenleg, alatta zene...

Hááát... azért nem annyira rossz itt Közép-Európában :D
nem a Hotbirden is lévő Libya TV az?
Elképzelhető, a wikipedia szerint ez government owned, és Khadafi beszéde is itt ment.
 #67453  Szerző: LuciFerko

centerweb írta:
Oh, hát ez profi :) Zenei egyveleg, az előbb egy asszony énekelt Allahróll, meg néha közbevágták, ahogyan Khadafi gyerekeket simogat.

Ez pedig itt elvileg a "közszolgálati" tv: mms://41.254.33.103/Watanee%20Alkabeer%20tv - Zöld tüntetők jelenleg, alatta zene...

nem a Hotbirden is lévő Libya TV az?
 #67444  Szerző: centerweb

• 1
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 542