RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#67493  Szerző: csokie

Továbbra is nem tapasztaltam semmi romlást a vételben. Szépen jön RDS-RT-vel.
 #67492  Szerző: steve

Ettől a bagázstól vártatok ti korrekt búcsút? Istenem, de naivak vagytok ti...
Ezek két forintért az anyjukat is eladnák. Még a lekapcsoláson is csak nyerészkedni akarnak, 15 percenként reklámozták a búcsúbulijukat. Mindenből profitálni akarnak.
 #67491  Szerző: Galaxy

ja, szól fullon... bár nem vagyok 1km-re se a citától...
 #67490  Szerző: nords

Attis írta:Azt azért szögezzük le, hogy elvileg hivatalosan már ma se szólhattak volna. Ezek után még most is mennek. (Digi TV-n hallgatom.) Kérek egy pesti fórumozót nézzen rá, de a Digin nagyon el kezdett torzítani az adás. Mi a helyzet ott?
RDS, STEREO. Semmi recsi.
 #67489  Szerző: Attis

Azt azért szögezzük le, hogy elvileg hivatalosan már ma se szólhattak volna. Ezek után még most is mennek. (Digi TV-n hallgatom.) Kérek egy pesti fórumozót nézzen rá, de a Digin nagyon el kezdett torzítani az adás. Mi a helyzet ott?
 #67488  Szerző: nords

Gáz ez mindenhogy. Csalódtam.
 #67487  Szerző: djlacee

Attis írta:
GalaxyFM írta:hát ez nem volt szép búcsú... tisztességes elköszönést nem a holnapi buli közben fognak rittyenteni, szóval ez így elég gázra sikerült...
Egy "legenda" szebben is búcsúzhatott volna.
De még megy 8-)
 #67486  Szerző: Attis

GalaxyFM írta:hát ez nem volt szép búcsú... tisztességes elköszönést nem a holnapi buli közben fognak rittyenteni, szóval ez így elég gázra sikerült...
Egy "legenda" szebben is búcsúzhatott volna.
 #67485  Szerző: djlacee

Ez ilyen "ha még megy az adó, akkor szóljon is valami" típusú dolog
 #67484  Szerző: Galaxy

hát ez nem volt szép búcsú... tisztességes elköszönést nem a holnapi buli közben fognak rittyenteni, szóval ez így elég gázra sikerült...
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 333