RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#67959  Szerző: asr27

Egy Facebookos hozzászólás a Roxytól: "Roxy Rádió (96.4) Úgy, hogy lehet, hogy imáink meg hallgatásra kerülnek, de még nyugtával dicsérjük a napot ;)"
 #67957  Szerző: asr27

Technixx írta:
akva írta:Kissé meglepődtem, amikor a napokban a 96,4-re tekertem: ismét, újra, megint, még mindig (mindenki döntse el szíve szerint) szól a Roxy, persze műsorvezetők nélkül.
Bár én is ott dolgoztam és nagyjából ismertem a tulajdonosok irányvonalát, azért ezen én is meglepődtem. Felfogásom szerint most kalózrádió lenne a Roxy!?
Mivel nincs engedélyük hivatalosan annak minősül az érvényben lévő jogszabályok szerint :S Ez a tipikus esete annak, mikor az egyik szemem sír a másik nevet... Akva, te rádiózol valahol? :) Hiányoltalak már egy ideje a roxyból is...
Szerintem ha nem lenne engedélye akkor az NMHH már rég lekapcsolta volna őket! De ez csak az én véleményem! Úgy ahogy a Danubiussal és a Slágerrel is csinálták!
 #67954  Szerző: Technixx

akva írta:Kissé meglepődtem, amikor a napokban a 96,4-re tekertem: ismét, újra, megint, még mindig (mindenki döntse el szíve szerint) szól a Roxy, persze műsorvezetők nélkül.
Bár én is ott dolgoztam és nagyjából ismertem a tulajdonosok irányvonalát, azért ezen én is meglepődtem. Felfogásom szerint most kalózrádió lenne a Roxy!?
Mivel nincs engedélyük hivatalosan annak minősül az érvényben lévő jogszabályok szerint :S Ez a tipikus esete annak, mikor az egyik szemem sír a másik nevet... Akva, te rádiózol valahol? :) Hiányoltalak már egy ideje a roxyból is...
 #67953  Szerző: akva

Kissé meglepődtem, amikor a napokban a 96,4-re tekertem: ismét, újra, megint, még mindig (mindenki döntse el szíve szerint) szól a Roxy, persze műsorvezetők nélkül.
 #67935  Szerző: LuciFerko

ajj :gülü2:
 #67932  Szerző: lalu84

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 3. és 4. pontjának megsértése indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 2

A RADIOSITE.HU Fórum nem egy ingyenes reklámfelület.

Admin
 #67919  Szerző: lalu84

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 3. és 4. pontjának megsértése indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

Admin
 #67829  Szerző: lacita

Ghost Roxy :)
 #67818  Szerző: királyrák

Dani írta:
királyrák írta:Voltam a stúdiónál kb. fél órával ezelőtt, onnan megy az előre beállított műsor. Ember sehol, a tévéken no signal felirat, lámpák lekapcsolva, csak ledek villognak. Ez most egy emberes projektnek tűnik, gondolom annyira mennek vissza, hogy helyrehozzák, ha valami gebasz van, meg néha kicseréljék a híreket.
Ennek mi értelme van?!... :D :D
A reklámokból ítélve annyi értelme, hogy az ukrán tulajdonosok szeretnének még egyet zabálni a citadella étteremben, vagy szőrteleníteni a mittomén milyen stúdióban, és csak reklámidővel tudnak fizetni :D
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 333